Nnywellness.com

Hvor å bruk mobil Terminal & åpne SSL på en iPhone 3G


Hvor å bruk mobil Terminal & åpne SSL på en iPhone 3G

MobileTerminal og OpenSSL er to verktøyene for jailbroken iPhone. En jailbroken iPhone betyr en telefon som har blitt åpnet til tredjepartsprogrammer. For å få tilgang til verktøyene, må du bruke tredjeparts AppStore kjent som "Cydia." MobileTerminal og OpenSSL gi kommandolinjeverktøyet handlinger og sikre kommunikasjoner, henholdsvis. Installerer verktøy fra Cydia er ganske enkel.

Instruksjoner

• Trykk "Cydia" programmet på iPhone 3G Hjem-skjermen. Det kan ta litt tid å oppdatere.

• Velg "Kapitler" og "Security".

• Bla ned og velg "OpenSSL." Klikk på "Installer"-knappen i øvre høyre hjørne. Bekreft handlingen, og OpenSSL installeres på iPhone. Hvis Cydia lukkes, åpne programmet. OpenSSL gir ekstra sikkerhet en Krypteringsverktøyet. Det installerer i bakgrunnen og installerer ikke et program på Hjem-skjermen.

• Velg "Kapitler" og "Terminal støtte." Velg "MobileTerminal" og igjen klikker du "Installer" for å installere programmet. En gang installert, vil MobileTerminal være tilgjengelig via din iPhone Hjem-skjermen. Det er et kommandolinjeprogram som er lik "Terminal" på Mac OS X. Vis ressurser for en liste over tilgjengelige kommandoer som skal kjøres.