Nnywellness.com

Dekk hastighet vurdering sikkerhet


Dekk hastighet vurdering sikkerhet

Sikkerhetsnivået dekk viser den maksimale hastigheten et dekk kan tåle. Hvis du overskrider hastigheten vurdering av dekk, risikerer du blåser ut dekket.

Funksjonen

En bokstav i alfabetet representerer hastighet klassifiseringen av dekket. "Q" representerer for eksempel 99 mph, mens "V" representerer 149 mph. Du må ikke overstige den maksimale hastigheten til den laveste rangerte dekket på bilen.

Identifikasjon

Du kan finne dekk vurdering av bilen ved bæreevne på dekk. Last vurdering er to tall, så du må finne en gruppe tre tegn – to tall etterfulgt av en bokstav.

Advarsel

Det opprinnelige fart ratifisere av et dekk gjelder bare hvis dekket er utskrifter og er uskadet. Hvis dekket har blitt kuttet eller punktert, selv om det var profesjonelt reparert, kan ikke du stole på den presterer opp til sin vurdering.

Betraktninger

Dekk hastighet rangeringer bruke kilometer per time som standard måleenhet og konverteres til miles per time, så rangeringer ikke vises å ha et klart mønster.

Potensielt problem

Føderal lov krever ikke dekk produsenter å sette fart karakteren på dekk, slik at din dekk ikke kan ha informasjonen på sideveggen. Hvis din dekk ikke har informasjonen, kan du kontakte dekkprodusenten.