Nnywellness.com

Hvordan installere en GMC lastebil motor Mount


Når en motor mount går ut på en GMC lastebiler (eller nesten alle kjøretøy), kan motoren forårsake vibrasjoner i lastebilen, som gjør en ubehagelig turen. Det også fører til mer stress på andre mount, som kan føre til at det å mislykkes for tidlig. Til slutt, er det viktig å erstatte en motor mount når den går ut så snart som mulig. Dette er en moderat til vanskelig jobb som krever tungt utstyr. Vi jobber med en 1997 GMC lastebiler for denne jobben, men fremgangsmåten er den samme for mange motorer.

Instruksjoner

• Pop panseret og bolt to endene av kjeden til motoren. Du vil gå på tvers av blokken for maksimum oppbacking. Bruke en eksisterende bolt-hull for å holde kjeden på motoren hvis du liker, eller finne en gjenget Tapp og bolten det på den måten.

• Koble taljen til kontakten og jack taljen litt. Støtter motoren, men ikke løft den ut av bilen.

• Unbolt motoren mount bolten som går foran til bak i bilen med 3/8-tommers ratchet og sockets, pluss en åpne slutten fastnøkkel. Denne bolt sikrer mount på motoren på gummi isolator festet på rammen, der du erstatter. Fjern denne bolt fra fjellet. Taljen skal nå støtte motoren.

• Løft taljen litt mer slik at motoren kan vippes til den andre siden av andre mount. Det må være plass til arbeidet, men ikke nok til å løfte opp bilen.

• Unbolt fjellet fra rammen, bruker 3/8-tommers ratchet og socket sett, pluss en åpne slutten fastnøkkel. Dette kan innebære bruk av 3/8-tommers utvidelser og universalledd, pluss de åpne slutten skiftenøkler.

• Erstatt motor fjellet med defekte enheten. Installasjon er av motsatt rekkefølge av installasjonen.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker taljen. Ikke plass noe under motoren som du er bekymret for skade. Unngå dunk taljen når den er i bruk.