Nnywellness.com

Funksjoner & spesifikasjoner på Daewoo Cielo


Funksjoner & spesifikasjoner på Daewoo Cielo

Daewoo Cielo ble produsert i Korea mellom 1994 og 1997 og er fortsatt produsert i lite land i Usbekistan. Cielo var den første internasjonale bilen lansert i India; Derfor har en sterk etter der. Denne fire-dørs subcompact sedan møter europeiske sikkerhetsstandarder, og selger meningene inkludere brukervennlighet kjøring, høy kjørelengde per gallon av gass og budsjettbevisste priser.

Ytelse

Daewoo Cielo er kompatibel med europeiske utslipp standarder.
Daewoo Cielo har en 1,5 liters, firesylindret innebygd motor. Cielo er kjent for god drivstofføkonomi. Sekvensiell bensininnsprøytning, dobbelt spray sprøytebrukere og en moderne elektriske styresystem komplett motoren. Daewoo Cielo gjennomsnitt ca 25 miles per gallon. Hjuloppheng foran har struts med spiralfjærer og en anti-roll bar. Fjæring bak inkluderer en torsjon strålen aksel, støtdempere og ekstra anti-roll bar. Styring er power-assistert rack og pinion, og manuell girkasse funksjoner fem tannhjul, inkludert omvendt. Fullføre oppbremsing systemet, som ikke er anti-Lock skivebremser foran og bak trommelbremser. Det er foran og bak tåke lamper.

Interiør

Cielo utvendig fargene inkludere hvit, sølv, grønn og blå azurite.
En sjåføren side airbag er en standardfunksjon i Daewoo Cielo. Roterende klimakontroll tillater føreren å optimalisere kabintemperaturen og lyd inkluderer Daewoo Stereo musikksystem (fire-høyttaler radio og kassettspiller). Den GLX modellen leveres med en enkelt CD-spiller i tillegg til standard lyd pakken. Vippe styring kan styre komfort, og bilbelte varselssignal sjarm flyalarm sjåføren. Anti-ubåt setene er grunnleggende og tilfredsstillende, men bakre beinplass kan være noe trangt avhengig driver og passasjer sete posisjonering.

Sikkerhet

Sjåføren side airbag er en sikkerhetsfunksjon i Daewoo Cielo.
Daewoo Cielo er utstyrt med låsing strøm vinduer og barnesikkerhet låser. Tre-trinns støtfangere gi krasj motstand, og det er forsterket stål bjelker i hver av de fire dører å minimere skader forårsaket av sidekollisjon krasjer. Sammenleggbare rattet beskytter driveren fra brystet skader under foran effekt krasjer. Foran og bak deformasjon soner er utformet for å absorbere kraft fra betydning også.