Nnywellness.com

Hvordan endre oljen i en Jeep Grand Cherokee


Hvordan endre oljen i en Jeep Grand Cherokee

Selv om du må bruke en masse penger i løpet av din Jeep Grand Cherokee å holde den i god stand og fikse sporadisk bulk eller ding, endre olje er en aktivitet som er ganske enkelt å gjøre selv, billig. Dette er en overlevelse ferdigheter som alle bør ha, spesielt hvis du planlegger å ta din Jeep off-road mudding eller i andre områder der AAA kan ha problemer med følgende.

Instruksjoner

• Park er Jeep Grand Cherokee på en plan overflate og heve bilen ved hjelp av jack og jack står, om nødvendig, så du har tilgang til understellet.

• Skru lokket olje. Plass en olje avløp panne under filter sjakten. Løsne filteret ved å dreie det mot klokken, og sakte skru det helt. Pass på å også fjerne gamle filterpakningen. Vær forsiktig; Hvis bilen kjørte nylig, blir oljen ganske varmt. Bruk en gammel, ren klut til å tørke av overflødig olje eller smuss unna rundt oljefilteret monteringsplaten.

• Bruk din finger eller en fille for å bruke litt olje rundt pakningen på oljefilteret erstatning. Vri det nye filteret på plass med urviseren. Når det føles tettsittende, stramme en halv-sving til to-tredjedeler-sving for hånd. Ikke bruk en olje filter fastnøkkel for å stramme nye oljefilter.

• Plass en drenering panne under i olje pan. Være forsiktig med å ta eksosrør. De kan være varmt hvis bilen ble nylig operert.

• Skru Oljepluggen ved å dreie det mot klokken. At oljen skal tømme i pannen. La sist av olje dryppe i ca 20 minutter.

• Skru Oljepluggen trygt på plass. Bruk en gammel, ren klut til å fjerne olje eller smuss fra pluggen.

• Hell brukt olje fra drenering panorere i en tom gallon krukke tas til et etsende kjemikalier disposisjon sted. Bruke et bredt trakt og hell sakte og forsiktig. Lavere Jeep, hvis det var på en knekt. Åpne panseret.

• Posisjon mindre slutten av en smal trakt til motoren olje røret, eller ren bred trakten brukes i trinn 5, og bruke den. Hell i olje kreves for din Jeep Grand Cherokee. Beløpet som kreves kan variere etter hva motoren Jeep har.

• Starte bilen og la den kjøre i noen minutter. Få ut, med Jeep driften, og sjekk for en oljelekkasjer under i olje pan. Deaktivere Grand Cherokee. Vent i 10 til 15 minutter, deretter kontrollerer du igjen for lekkasjer. Hvis du mistenker en intern lekkasje, heve panseret og re-sjekk oljenivået.

• Kontroller oljenivået bruker olje måling. Dette drar i måling av crankcase og tørk den ren. Sett inn peilepinnen fullt tilbake i veivhuset, vent et sekund eller to, så rykk den ut igjen for å kontrollere oljenivået. Du må kanskje legge til olje hvis du endret oljefilteret, eller hvilket kunne være korrekt. Hvis du legger olje, må du kontrollere nivået på nytt. Når oljenivået er riktig, Lukk panseret.