Nnywellness.com

Hvordan konvertere bilen til LPG


Hvordan konvertere bilen til LPG

Konvertere bilen til propan er en flott måte å grønn din bil, men det ikke bør foretas lett. Denne prosessen krever omfattende arbeid med bilen og bør bare gjøres av en profesjonell bil-mekaniker. Installasjon kan ødelegge bilen og muligens føre til brenne. Det kan også være uoverkommelig dyrt å installere, så med mindre det finnes en billig kilde til propan, du ikke bør installere det i håp om å spare penger.

Instruksjoner

• Kontakt lokale mekaniker, fortrinnsvis en som spesialiserer seg på LPG konverteringer. Spør ham om muligheten for å installere en LPG konvertering kit i bilen. Noen biler er ikke mulig for konvertering. Noen kompressormatet motor ville for eksempel være et dårlig valg fordi drivstoff luft blandingen har bare rett. Biler med trinnløs overføringer er også et dårlig valg som powerband endrer med propan, gjør overføring CVT muligens miss tenner.

• Velg settet som best passer for bilen. Forskjellige tanken størrelser er tilgjengelige, og noen kits bruke bedre slanger og pumper. Du får det du betaler for og kjøpe billigste utstyret anbefales ikke. Konsulter mekanikeren om hvilke kits han har erfaring med og hva han ville anbefale.

• Sett bilen på mekaniker og spør om eventuelle rabatter for å donere delene han har å fjerne. Installasjonsprosessen kan ta en uke på minimum, muligens to. Propan tank må installeres i bagasjerommet på bilen på grunn av økt bulk og sylindrisk form. Vanlig gasstanker kan ha ulike former fordi de er ikke under press, men LPG tanker må være en sylinder som en øl tønne beholderen trykket.

• Teste bilen når mekaniker er ferdig med installasjonen. Dette er å teste bilen å se om det fungerer og å bli vant til redusert hestekrefter og dreiemoment. Akselerasjon vil også være svakere.