Nnywellness.com

Hvordan du bytter olje på en Farmall B traktor


Farmall B er en rad beskjære gården traktoren som ble produsert av International innhøsting fra 1939 til 1947. I motsetning Farmall A traktoren som har en forskyvning-montert motor og stor avstand mellom forhjulene, har B en midt-montert motoren og smalt linjeavstand forhjulene. I 2012 er mange Farmall B traktorer fortsatt i bruk. Oljen i bensin eller parafin-drevet firesylindret motor av B-modellen bør endres regelmessig for å holde interne slitasje på et minimum.

Instruksjoner

• Start motoren og la den til inaktiv i noen minutter å varme opp motoroljen, som vil gjøre det enklere å tappe. Slå motoren.

• Tillate lyddemper på panseret avkjøles tilstrekkelig slik at du kan røre den. Bruk tungt arbeidshansker og forstå lyddemper med begge hender. Løft lyddemper rett opp, med en liten kronglete handling, å løsne det fra eksosrøret. Plass lyddemperen til side.

• Forstå olje breather hetten på panseret og rykk den likefram opp for å fjerne den. Fjerne olje lokket på panseret på samme måte. Rotere festeklemmene hood - to per side og ligger på den nedre kanten av hver side av panseret - utover 90 grader. Løft panseret rett opp, trekke ut litt på sidene om nødvendig slik at det vil klare grillen og drivstofftanken. Sett hetten til side.

• Plass en avløp panne under olje bunnpluggen på undersiden av motor olje pan. Løsne pluggen med en skiftenøkkel. Skru ut pluggen og fjerne den fra pannen. At oljen skal tømme i pannen.

• Inspisere pakningen på bunnpluggen. Erstatt pakningen med en ny hvis den er skadet. Tråden bunnpluggen inn i olje pan og stram den med en skiftenøkkel når oljen har drenert.

• Flytte avløp pan under oljefilteret på høyre side av motoren. Løsne bolten på oljefilteret boliger dekk med en skiftenøkkel. Forstå dekselet og rist den frem og tilbake forsiktig for å løsne det fra huset. Skyv dekselet og bolt rett opp og fjerne dem fra huset. Merk at en liten mengde olje kan renne fra huset.

• Løft filterelementet olje rett opp fra huset og kaste den. Fjerne O-ring fra sporet på oljefilteret boliger underlaget og kaste den. Tørk noen oljerester fra underlaget på huset og dekk med en klut. Smør erstatning O-ring--som kommer med et nytt oljefilter - ren motorolje og sett den inn i sporet i boliger montering overflaten.

• Sett inn slutten av en erstatning olje filterelementet i midten av montering overflaten av bolig. Sett dekselet og bolt på huset. Stramme bolten med en skiftenøkkel.

• Plass en trakt i olje filler røret på toppen av motoren. Hell fem quarts 30W motorolje i trakten. Løsne øvre olje pan pluggen til loddrett venstre i olje pan med en tang til å kontrollere oljenivået. Merk at hvis olje drypper ut av pluggen, oljenivået hvis full. Stram pluggen.

• Sett hetten tilbake over toppen av motoren. Roter fire oppbevaring klipp innover 90 grader. Trykk olje breather, olje lokket og lyddemper tilbake på plass på panseret.

Tips og advarsler

  • Bunnpluggen olje er i nærheten forhjulene. For å plassere avløp pannen på gulvet rett under bunnpluggen, må du slå rattet til høyre vinkel til forhjulene til side.
  • Normal oljenivået bør holdes i fire til fem quarts. Hvis ikke olje drypper ut når øvre olje pan pluggen er løsnet, løsne lavere pluggen. Hvis ikke olje drypper ut, Legg olje om olje filler rør på toppen av motoren. Stram pluggen når olje drypper ut. Opprettholde oljenivået slik at det er mellom nedre og øvre pluggene.