Nnywellness.com

Hvordan endre fargen på målere på en Dodge RAM


Hvordan endre fargen på målere på en Dodge RAM

Lager gauge klynger kommer ofte i hvit, svart eller rød. Når du kjører bilen din hverdags, blir litt monotont ser på de samme målere hele tiden. En enkel måte å endre det er å installere en farget gauge klynge. Fargede måle klynge ser identisk fabrikken klyngen, men endrer fargevalg. Du kan endre fargen på gauge klyngen på alle kjøretøy, inkludert en Dodge Ram.

Instruksjoner

• Slå nøkkelen av Dodge Ram i tenningen til den første posisjonen, kalt "AC." Dette vil null ut din målere. Sett inn nålen verktøyet under venstre luften lufthull ved rattet og forsiktig lirke den opp og ut.

• Ta ut skruen under luften lufthull bruker T15 litt. Trekke opp små aircondition kontrollpanelet til høyre for rattet og skru ut skruen under den bruker T15 litt.

• Fjern de to skruene som er over toppen av målere med T15 bit. Trekk av plastdelen som dekker toppen av gauge klyngen før det spretter ut.

• Ta tak i de øverste hjørnene av plast gauge overlegg og trekk forsiktig til to klipp pop ut. Grab midten av plast overlegg og trekk til hele overlegget kommer ut.

• Fjern de fire skruene på hjørnene av gauge klyngen bruker borekronen 7mm. Trekk gauge klyngen ut. Vri nøkkelen til av-stillingen, og koble ledningen selen som er koblet til gauge klynge bak.

• Trykk ned på klippene som holder klynge objektivet på plass og den ville popmusikk. Tvinn gauge nålene ned.

• Lirke hvert måle p opp og ut ved hjelp av verktøyet nål. Trekke gauge overlegg av. Sett klut hansker på å unngå flekker, og plassere nye måle overlegget på gauge klyngen. Noen overlegg kommer med selvklebende bakside, så trekke ut filmen av baksiden først å utsette limet og legg overlegget på plass.

• Koble gauge klyngen tilbake i bilen uten linsen og nåler installert med bilen utenfor. Skyv klyngen på plass. Slå nøkkelen til "AC" posisjon og plasser nålene tilbake på gauge klyngen zeroed ut der. Skyv ikke nålene ned mye eller de flyttes ikke riktig.

• Plasser linsen tilbake til klyngen, og trykk ned til det klipp i. Skru ut de fire skruene som holder klyngen på dashbordet. Plasser plast overlegg over linsen til det låses på plass. Sett inn plast toppdekselet av dashbordet, og skyv den på plass. Stramme skruene bak luftventilen og små Kontrollpanel, og plasser det ventilen og kontrollpanelet tilbake på plass.