Nnywellness.com

Hvor å Test for en Tires fart ratifisere


Hvor å Test for en Tires fart ratifisere

Mange av oss ønsker å kjøre en høy ytelse bil. På grunn av deres opphøyet status som de raskeste bilene bruker dekk produsenter fart evnene av disse kjøretøyene teste klassifiseringene dekk. Dekk er hastigheten vurdert i laboratoriet innstillinger og den resulterende dekk vurderingen forteller deg den maksimale hastigheten dekkene tåler. Rangeringer spenner fra L (75 mph) til ZR (over 150 mph).

Instruksjoner

• Blåse test dekket til et trykk 3 psi mindre enn maksimalt angitt på dekkets sideveggen.

• Trykk test dekk samlingen mot metall trommelen eller teste hjul. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration bør du gjøre dette "med en last av 88% av den Tires maksimal belastning vurdering som merket på dekk sideveggen."

• Kjør dekk i to timer på å øke hastigheter i ti minutters intervaller på 6,2 mph intervaller inntil du kommer til 50 mph. Deretter avkjøles den til ca 100 grader Fahrenheit. Etter at dekket er avkjølt kontroller det er oppblåst press på sideveggen.

• Test dekket på 75 mph i en halv time, så 80 mph for en halv time og 85 mph for ytterligere 30 minutter. Kjøle dekket for en time deflate og fjerne den fra test hjulet. Sjekke det for feil vilkårene beskrevet av produsenten.