Nnywellness.com

Hvordan å sette en fronthøyttaler i en 1993 Cadillac Fleetwood


Høyttalere bil kan slites ut over tid, særlig de som er utsatt for solen og varmen som de i dashbordet i en 1993 Cadillac Fleetwood. Heldigvis for gjør-det-yourselfer er fjerne en fronthøyttaler i en 1993 Fleetwood og erstatte den med en ny en enkel jobb som kan gjøres ganske raskt og krever bare et par enkle redskaper.

Instruksjoner

• Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Skyv tuppen av en verktøyet under kanten av høyttaler grille og defroster røret på fronten av instrumentbordet på førersiden. Grillen er rektangulært rør dekselet strekker på siden av den. Lirke rundt kantene å løsne hele panelet. Løft panelet ut av dashbordet. Gjenta for panelet på den andre siden av dashbordet.

• Fjern fire 9/32-tommers bolter på omkretsen av førerens side høyttaler. Trekk høyttaleren ut og koble fra høyttaler-tråders på baksiden. Gjenta på passasjersiden.

• Fest høyttaler ledningen kontakt pluggen på baksiden av hver nye høyttaler. Plasser høyttalerne i åpningene og sikre dem med 9/32-tommers bolter. Erstatte grillen og røret på hver side av dashbordet. Trykk ned på dem fast å få dem på plass.

Tips og advarsler

  • Panelet verktøy er tilgjengelige på automatisk forsyne butikkene.