Nnywellness.com

Hvordan endre en Palme OS til Windows OS


Hvordan endre en Palme OS til Windows OS

På grunn av de eksponentielle fremskritt i mobiltelefon teknologi har mobiltelefoner nå muligheten til å sjekke e-post, surfe på Internett og bruke en rekke andre programmer. Palm er en ledende mobiltelefon produsent som har utviklet sitt eget operativsystem kjent som Palm OS. Noen kunder kan imidlertid foretrekker bruker Windows OS for mobiltelefoner. Heldigvis kan du endre operativsystemet på enheten fra Palm OS til Windows OS i noen få trinn.

Instruksjoner

• Laste ned og installere Windows Mobile Device Center (se ressurser). Klikk på linken og Last ned filen til din datamaskin. Når filen er lastet ned, åpne den på datamaskinen, og følg installasjonsinstruksjonene.

• Koble telefonen til datamaskinen. Mobiltelefoner kommer vanligvis med en USB-kabel som lar dem koble og synkronisere med datamaskiner. Koble telefonen Palm med datamaskinen med USB-kabelen.

• Synkronisere mobiltelefonen Palm til Windows Mobile Device Center. Når telefonen Palm kobles til datamaskinen, spør datamaskinen du hva du skal gjøre med telefonen. Velg alternativet åpne telefonen i Windows Mobile Device Center. Når telefonen åpnes i Windows Mobile Device Center, velge å synkronisere enheten.

• Erstatte Palm OS med Windows OS. I Windows Mobile Device Center har du muligheten til å laste ned nye oppdateringer til programmer og operativsystemer. Se etter den siste oppdateringen av operativsystemet Windows mobiltelefon, laste ned oppdateringen og synkronisering oppdatere til mobiltelefonen Palm. Dette erstatter gjeldende Palm OS med en Windows-OS.