Nnywellness.com

Hvordan endre en serpentin beltet på en Buick Regal V6 3,8 L trinnvise instruksjoner


Hvordan endre en serpentin beltet på en Buick Regal V6 3,8 L trinnvise instruksjoner

Buick Regal aksjer "W" kroppen plattformen med Chevrolet Lumina, Oldsmobile Cutlass øverste og Pontiac Grand Prix. V-6 motoren er 3800 kopi eller 3,8 L V-6. Denne motoren bruker en enkelt serpentin beltet med en fjærbelastet, automatisk strammer kjøre vannpumpe, AC kompressor, Dynamo og servostyring pumpe. Sammenlignet med andre kjøretøy, er erstatte serpentin beltet på W kroppen biler mindre å beskatte, en jobb du kan utføre i mindre enn 30 minutter.

Instruksjoner

• Finne belte ruting diagrammet fan festeklipsen. Hvis det ikke er det, tegne et diagram av serpentin beltet bane rundt trinser med blyant og papir slik at du kan få det nye beltet på høyre.

• Finne den automatiske strammer. Det ligger like over og til høyre for den Veivaksel skivene. Hvis strammer har en arm oppå den med et firkantet hull, en 1/2-inch ratchet inn i hullet og rotere strammer mot klokken for beltet. Hvis det er ingen arm, kan du bruke boksen slutten av en skiftenøkkel på bolten i midten av strammer for å rotere det mot klokken for å løsne spenninger.

• Skyv beltet av trinser samtidig strammer roteres. Når du har fjernet beltet, sakte la strammer tilbake.

• Starte skyve det nye beltet på trinser. Rotere strammer igjen for å fullføre installasjonen. Kontroller at beltet er sentrert på alle trinser.