Nnywellness.com

Bilvask Utstyrsspesifikasjoner


Bilvask Utstyrsspesifikasjoner

Bilvask har kommet langt siden sudsy bøtte med vann i oppkjørselen. Dagens bilvask, har selvbetjent eller driv-thru, en rekke utstyr for å komme rent på utsiden samt innsiden. Grunnleggende selvbetjent bilvask tilbyr en høytrykksvasker full-service bilvask huser bil vaskemaskiner. Både selvtillit og full-service bilvask har vakuum systemer på plass.

Trykk skiver

Høytrykksvaskeren vanligvis har tilgang til varm vask, skyll varmt i vinter og kalde skyll for sommeren, varme eller kalde voks og flekkfrie skylling. Selvbetjent bilvask depoter også huset en skummende pensel. Spesifikasjoner på en høytrykksvasker inkluderer: en motor på to hestekrefter og arbeidstrykket på 750 PSI. Det gir til 12 liter per minutt og fungerer på en unloader ventil. Det er to stempelpumpe med hastigheten på 1700 ramper per minutt. Det er en justerbar fire åpne med en tre fot hånden pistol. Trykkluftslangen er 3/8 tommer-av-22 fot vann inntak størrelse ¾ tommer-11.5 tråden. Total er bruttovekten en høytrykksvasker 44,5 kilo.

Bil vaskemaskin

Bil vaskemaskiner kommer i alle størrelser for mange ulike typer vask jobber. Disse inkluderer biler, busser og tung lastebil utstyr. I typisk spesifikasjonen for en generell bilvask maskin har enhet dimensjonen på l220 cm-av-530 cm-av-533 cm. Maskinen veier ca 2500 kilo. Rail tiltak på 9 kilo av en meter eller 1800 centimeter. Den totale kraften er 10, med vannforbruk på 150 liter per minutt. Det tar seks minutter for en bil å få helt vasket.

Vakuumsystemer

Vakuumsystemer på en bilvask stasjon er mynt-opererte og må være kraftig nok til å håndtere mange biler hver dag. Vakuumsystemer kan kjøre på 10 til 25 hestekrefter. Produsent størrelsen av støvsugere kan være alt fra 60 inches-av-30 tommer til 72 inches-av-32 tommer. Nesen og nuzzle kan være 15 fot eller lengere, med en mulig utvidelse slange. Det er en pose filtersystem, pin lås og justerbar tidtakere.