Nnywellness.com

Hvordan du beregner tilhengeren tungen vekt


Hvordan du beregner tilhengeren tungen vekt

Den enkleste måten å finne trailer tungen vekt er med tungen skala; en skala utformet slik at du kan plassere hengerens tungen på den. Du kan deretter lese vekten direkte fra skalaen. I en knipe, skjønt, kan enten du bruker et statisk Hengerfeste eller distribusjon av vekt problemer, du bruke en vanlig husholdningsapparater og noen enkle matematiske for å trene optimal trailer tunge vekten.

Instruksjoner

Unngå en tunge vekt for tungt eller for lett

• Ta trekkvogn og tilhenger til en kommersiell lastebil skala. Koble fra tilhengeren og veie kjøretøyet slep. Koble tilhengeren og veie både din tilhenger og kjøretøyet.

• Trekk vekten av kjøretøyet tauing fra den kombinerte vekten. Dette er din trailer vekt. Se på etiketten i førerens side døren ramme og finne GVWR, det brutto kjøretøyet vekt vurdering

• Sammenlign GVWR til kombinerte vekten av kjøretøy og trailer for å sikre at bilen kan trygt administrere den kombinerte vekten.

• Beregne ideelle tunge vekten ved å multiplisere trailer vekten med 0.10. Resultatet er minst sikker tunge vekten. Multiplisere trailer vekten av med 0,15. Dette er maksimal trygt tunge vekten.

Ett bad skala, to metoder

• Plass en cinder blokk flatt på en bit av nivå bakken. Lå en andre cinder blokk på toppen av først. Blokker bør være å legge på sine sider, så hull gjennom blokkene er på sidene av begge blokkene. Sted din bad skala på toppen av blokker.

• Flytte trailer tungen på skalaen. Les den tunge vekten direkte fra skalaen. Se omfanget som du utligner tungen på den. Hvis skalaen videre til grensen, fjerne tungen fra skalaen og plassere skalaen direkte på bakken.

• Plass en murstein av samme tykkelse som skala tre eller fire føttene fra og parallell til skala. Plass en lengde på røret langs på skalaen og en andre lengde rør langs på murstein. Plass en fem-fots lange 2-ganger-4 på delene rør på murstein og skalaen. Plassere tungen av traileren på 2-ganger-4. Bruke et målebånd for å måle avstanden til røret på toppen av skalaen og avstand til røret på murstein.

• Les skalaen. Multiplisere resultatet med summen av avstanden mellom tungen og murstein og avstanden mellom tungen og skalaen. Hvis avstanden mellom skalaen og tungen er tre fot tungen og murstein, en fot, multipliser med fire. Resultatet er den tunge vekten. Hvis avstanden mellom tungen og murstein er 1,5 føtter og avstanden mellom tungen og skalaen Ben, multiplisere skalaens lesing av 3.5 å fastslå tunge vekten.