Nnywellness.com

Hvordan du Wire frontlys blinklys


Hvordan du Wire frontlys blinklys

Frontlys blinklysene, også kjent som parykk-wags, brukes av politiet, medisinsk og brann personell for å gjøre bilene sine mer synlig mens svare på kriser. Flasher utløses av en bryter i kupeen og fører til bilens frontlykter vekselvis Flash mellom høyt og lavt strålen. Når aktivert, flash frontlyktene i et karakteristisk mønster som er svært merkbar, selv på lang avstand. Installere modulen flasher er ikke vanskelig og krever bare grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

• Montere frontlys flasher kontrollboksen på et sted som er lett tilgjengelig fra førersetet. Bruk inkludert skruene feste kontrollboksen dashboard, kickplate eller konsollen.

• Velg en plassering på bilens brannmur for å kjøre ledningsnett fra kontrollboksen gjennom. Kontroller begge sider av brannmuren å sørge for at det er ingenting i veien som kan bli skadet av boring. Bore 3/8-tommers hull i brannmuren i den valgte plasseringen. Sett inn en 3/8-tommers nippel i hullet.

• Mate ledningene fra kontrollboksen gjennom hullet i brannmuren. Kjør smeltet røde ledningen til bilens batteri. Kjør brun og hvit ledninger førerens side frontlys. Kjør grønn og gul ledninger passasjerens side frontlys.

• Slå på frontlyktene og slå på fjernlys. Test frontlys ledninger med krets tester å finne ledningene bærer spenning til fjernlys. Merk ledninger med et stykke tape. Slå av frontlyktene. Bruk en åpne slutten fastnøkkel til å koble fra negative batteriet terminal.

• Klippe ut merket ledningene 18 inches bak frontlyktene. Stripe 1/2 tommers isolasjon av enden av klippe ledningene. Skyv strippet slutten av den hvite ledningen fra kontrollboksen og strippet slutten av ledningen vedlagte førerens side frontlys i en wire mutter. Drei wire mutteren med klokken til det er godt festet til ledninger. Skyv strippet slutten av den brune tråden fra kontrollboksen og strippet slutten av wire som er ikke lenger koblet til førerens side frontlys i en wire mutter. Drei wire mutteren med klokken til det er godt festet til ledninger.

• Skyv strippet slutten på den grønne ledningen fra kontrollboksen og strippet slutten av ledningen vedlagte passasjerens side frontlys i en wire mutter. Drei wire mutteren med klokken til det er godt festet til ledninger. Skyv strippet slutten av gule ledningen fra kontrollboksen og strippet slutten av wire som er ikke lenger koblet til passasjerens side frontlys i en wire mutter. Drei wire mutteren med klokken til det er godt festet til ledninger.

• Plass en ring-kobling på strippet slutten av smeltet røde ledningen. Crimp ring koblingen trygt på røde ledningen. Bruk en åpne slutten fastnøkkel til å fjerne mutteren fra positiv terminal stud. Skyv den ring-koblingen over stud. Tråden mutteren på stud og stramme sikkert med en åpne slutten fastnøkkel. Plasser den negative terminalen på negative batteri innlegget og stramme sikkert med en åpne slutten fastnøkkel.

• Kontroller kjørelys og blinklys for forsvarlig drift. Kontroller alle tilkoblinger og sikringer hvis frontlykter eller flasher mislykkes å fungere riktig.

Tips og advarsler

  • Sjekk din lokale forskrifter for lover gjelder installasjon av blinkende lys på biler.
  • En manual kan hjelpe deg med å identifisere frontlys ledningene i bilen uten krets tester.
  • Wire farger vil variere med ulike blinklysene, se dokumentasjonen for spesifikke modellen før kutte noen ledninger.
  • Installere blinkende frontlyktene på sivile biler er ulovlig i mange områder.