Nnywellness.com

Buick Turbo reparasjon Tips


Turbomotor og Buick ble først satt i kongelig modellene i 1980. Denne motoren var og er ganske lik andre turbo motorer som har blitt utgitt siden tilbyr øker hestekrefter og hastighet. Hvis du har en Buick turbo-motor i bilen, men kan visse problemer utvikle med motor som krever reparasjon. Med noen grunnleggende tips, kan du få forstår reparasjon av Buick turbo motoren.

Diagnostisere Turbo problemer

Buick turbo fungerer med en turbin kompressor, mye som alle andre turbomotor og ofte problemer med denne løgnen i disse kompressorer. Småting kan bli sugd inn i turbinene, skade kompressoren og ikke tillater det å fungere som forventet. En av de vanligste problemene med turbo motorer er olje caking. Hvis oljenivået i turbomotor tillates å miste for mye, kan olje som er igjen begynne å kake når motoren er slått av, blir en slam i turbo huset. Symptomer på dette problemet er oljen lekker, kjøretøyet overdreven bruk av olje eller motor overoppheting. Bilen kan også ikke vil kjøre hvis motoren er oversvømmet med olje eller hvis kompressoren gjengis stillstand.

Gjenoppbygge vs erstatning

Det er visse tilfeller når turbo kompressoren må skiftes ut siden ombygging eller reparere turboladeren ville koste mer penger og tid enn selve turbo enheten er verdt. Dette er vanligvis tilfelle når den turboladeren lager mislyktes, og de ender opp sliping i kompressoren huset, skade bladene. Når disse lagrene mislykkes, begynner akselen som spoler kompressoren å få spille og vingle i roteringen. Dette presser lagrene mot medier det normalt ikke i kontakt med.

Sjekk for olje

En av mest oversett ofte aspekter når reparere en turbo enhet er hvorvidt det er alle olje kompressor bolig eller eksos bolig. Når det er en alle olje inni en av disse hus, betyr det en bærende feil som vanligvis betyr det er flere interne skader enn motoren ennå viser.