Nnywellness.com

Endre en Polo Mk3


Tredje generasjon VW Polo ble introdusert i 1994 og produsert fram til 2000. I motsetning til Golf modell som Polo deler mye av komponentene, ble det aldri importert til USA Polo er en mindre versjon av VW Golf og er kjent som en "supermini". Liten størrelse og lav vekt er Polo underholdende å kjøre og drivstoff-effektive. Polo kan også endres i en mer unik bil.

Instruksjoner

• Installere ettermarkedet hjul. På grunn av den lille størrelsen på Polo kommer det lager med felger og dekk på den lille størrelsen også. Installere bredere felger og seigere dekk gjør bilen ser bedre og bedre grep. Vær oppmerksom på at du ikke kanskje ønsker å gå større enn 16 eller 17-tommers hjul.

• Lavere suspensjon. Installere stivere og nedre kilder sammen med ytelse sjokk vil forbedre en Polo håndtering samt oppgradere utseendet. Installere suspensjon komponenter krever spesielle verktøy og ekspertise og ikke bør forsøkes uten den riktige erfaringen.

• Endre motoren mer makt. En kald luftinntak kombinert med en mer fri flyt eksos vil øke din Polos hestekrefter og forbedre sin eksos Merk. Du kan også installere en ytelse chip som kalibreres på nytt motoren maskinen for mer ytelse.

• Oppgradere interiøret. Hvis din Polo har bedre håndtering enn lager, er en dypere ytelse seter et godt tillegg til interiøret å bedre holde beboerne på plass. Hvis du vil fjerne lager setene, skyv seteryggen og fjerne fremre boltene. Skyv setet fremover for å fjerne den bakre bolter. Installere de nye setene med riktig sete kort. En annen vanlig oppgradering er mindre sport hjulet, som installeres med en hub som lar hjulet for å være boltet på.

• Installere en front spoiler eller en hele kroppen kit. Det er flere selskaper som tilbyr utvendig oppgraderinger for Mk3 Polo. Her kan du holde det enkelt ved å installere en bakvinge og foran leppe. Eller du kan få mer ekstreme og installere en full bodykit som inkluderer foran og bak støtfangere, sideskjørt og spoilere. Disse delene bør være installert og malt av en spesialist på en profesjonell kropp butikken for de beste resultatene.

Tips og advarsler

  • Noen av endringene som kan gjøres til en Polo, for eksempel installerer nye hjul eller nye seter, kan utføres relativt lett. Andre oppgraderinger, som installerer en ny suspensjon eller eksos, skal håndteres av en profesjonell med mindre du har de riktige verktøyene og erfaring.