Nnywellness.com

Tips for missfarging bilvinduer


Tips for missfarging bilvinduer

En av de mest populære ettermarkedet bil oppgraderingene er tillegg av tonede Vinduer. Mange mennesker liker utseendet på tonede Vinduer, samt personvernet og sikkerheten av å vite at folk ikke kan se inni. Tro det eller ei, er det mulig for gjennomsnittlig bileieren å farge hans bilvinduer på egen hånd, gitt noen grunnleggende trinnene blir fulgt. Men når du utfører denne oppgaven, er det godt å holde noen generelle tips i tankene.

Brekking lover

Du må være klar over hva lovene i ditt område har å si om vindu missfarging. Mange ganger, krever loven at en viss lyset kommer gjennom vinduet minst der føreren sitter. Også, kan det ikke være lurt å få mørkeste mulig nyansen, som vindu missfarging lover pleier å endre ganske ofte.

Instruksjoner

Nøye lese instruksjonene på filmen før du blir. Være absolutt sikker på at du vet nøyaktig prosessen for hvordan du bruker missfarging filmen som du har kjøpt. Ulike typer fargetone har forskjellige installasjonsprosedyrer. For eksempel vil noen tint filmer kreve en varmekilde for å overholde, mens andre ikke vil. Noen trenger en spesiell selvklebende løsning brukes før filmen.

Rengjøring

Før du begynner missfarging windows, må du rengjøre dem grundig. Den beste måten å gjøre dette er å blande oppvaskmiddel og vann sammen i en sprayflaske og tørke det ned med en klut. Når vinduet er vasket, bruke en nal og et barberblad for å fjerne mer rusk eller rester fra overflaten av vinduet.

Trim

Fjern gummi eller plastikk trim rundt bilens Vinduer. Sørg for å følge produsentens instruksjoner.

Gap

Når missfarging filmen, la ca 1/16 av en tomme hull på den øvre kanten av døren. Du trenger ikke å dekke denne delen fordi det vil bli dekket av døren når det er lukket.

Svinn

Hvis du bruker en missfarging trim som krever varme, husk at nyansen vil krympe når det utsettes for varme, og bruke den med dette faktum i tankene.

Vinduet mot bakgården

Når du søker filmen til bilens bakvinduet, alltid kontroller og bruke den fra bunnen opp.