Nnywellness.com

Hvordan installere frontruten svaber motorer


Frontruten svaber er en av de beste sikkerhet enhetene å bli oppfunnet for bilen. Designet til å holde regn og snø klart og tillater føreren å ha bedre synlighet, er vindusviskerne en enkel løsning på et farlig problem. Noen ganger vil de vindusvisker motoren brenne ut og må byttes. Installere en vindusvisker motor er ikke vanskelig og vil holde din vindusviskerne opererer effektivt i tider med dårlig vær.

Instruksjoner

Hvordan installere frontruten svaber motorer

• Fjern batterikablene fra bilens batteri med en halvmåneformet fastnøkkel og hylse. Flytt forsiktig kablene til et trygt område slik at de ikke får i veien.

• Finn den vindusvisker motoren i kjøretøyets motor. De er vanligvis plassert på brannmuren, nær baksiden av din motor. Se bilen brukerhåndboken for den nøyaktige plasseringen av svaber motoren på bilen din.

• Fjern de elektriske ledningene koblet til den vindusvisker motoren med en skrutrekker og hylse. Legg merke til hvor hver ledning er tilkoblet før du fjerner den så du kan huske hvor den går når du er klar til å legge den på nytt.

• Fjern den vindusvisker motoren fra brannmuren en socket fastnøkkel ved å løsne boltene som holder motoren på plass. Rengjør alle støv eller rester rundt brannmuren der vindusvisker motor er montert.

• Fest den nye vindusvisker motoren i brannmuren ved å sikre det med bolter og skruer som ble brukt på den gamle motoren. Knytte elektrisk ledningene til den nye motoren til vindusviskerne.

• Koble batteriledningene til batteri med kontakten og halvmåneformet fastnøkkel. Slå tenningslåsen til "On" og teste vindusvisker motor ved å slå på vindusviskerne. Når du har kontrollert at fungerer på motoren, slå frontruten svaber "Av". Slå tenningslåsen til "Off".

Tips og advarsler

  • Når løsne batterikablene, tillater ikke skiftenøkkelen berøre motsatt batteri innlegget eller det vil føre en kort i det elektriske systemet.