Nnywellness.com

Hvordan bruke Cat 5-kabel for stemme


Hvordan bruke Cat 5-kabel for stemme

En Cat 5 eller kategori 5 nettverkskabel, har åtte fargekodede ledninger som er vridd sammen til fire par for beskyttelse mot forstyrrelser og signal klarhet. En Cat 5-kabel brukes vanligvis for Internett og Ethernet nettverk kabling strukturer, men de brukes også for å overføre talesignaler i telefonlinjer. Bare to ledninger er nødvendig per telefon, derfor med en Cat 5-kabel for stemme fremdeles etterlater seks flere ledninger tilgjengelig for bruk i tilfelle flere linjer er nødvendig.

Instruksjoner

• Åpne nettverk interface device (NID) utenfor hjemmet. Finn kort kabel koblet til en jack og koble den til å koble strøm- og signaler fra telefonselskapet. Koble den vil gjøre det trygt for deg å arbeide på ledningene uten fare for å motta lavspent sjokk.

• Slip åpning med gummi grommet ved foten av NID Cat 5-kabel. Pierce grommet bruke penn eller spiker i tilfelle det er forseglet. Løft kabelen omtrent seks inches fra innsiden NID. Fjerne to tommer fra spissen av kabelen er ytre dekker, bruke et verktøy kniv for å avsløre åtte vridd ledningene inne. Rett ledninger og kle av 1/2-inch isolasjon fra spissen av den hvite ledningen med blå mark og spissen av den blå tråden med hvite merket, ved hjelp av en wire stripper. Bøye resten av ledningene bakover på kabelen, og pent vikle et band elektriske tape rundt bøyd ledninger og kabelen.

• Finn de røde og grønne terminal skruene ved kort kabelen inne NID og løsne hver terminal skruen med en skrutrekker. Koble den hvite ledningen med blå mark klokken rundt grønne terminal skruen og koble den blå tråden med hvite merker klokken rundt røde terminalen skruen. Stram hver skrue klokken med en skrutrekker.

• Kjør Cat 5-kabel til veggen der du planlegger å montere en telefonkontakt. Før kabelen langs vegger, baseboards og tak. Unngå områder med høye temperaturer, og plasser ikke kabler ved kraftledninger. Bruke kabel stifter hver fot å fest kabelen på overflater, men ikke punkteres eller skader kabelen, ellers må du erstatte hele kabelen.

• Unsnap eller skru av en RJ-14 telefonkontakt (overflaten-mount type). Montere telefonkontakten RJ-14 på veggen nærmest for stedet hvor du vil sitte telefon settet. Feste kontakten til veggen med skruene som følger med jack og en skrutrekker. Kjør slutten av Cat 5-kabel til telefonkontakten RJ-14 og kutte kabelen etter tillater en ekstra to inches av slakk.

• Fjerne to tommer fra spissen av cable's ytre dekker, bruke et verktøy kniv. Rett eksponert ledninger og kle av 1/2 tommers isolasjon fra spissen av den hvite ledningen med blå mark og spissen av den blå tråden med hvite merket, ved hjelp av en wire stripper. Bøy andre ledningene bakover, og pent vikle et band elektriske tape rundt bøyd ledninger og kabelen.

• Finn røde og grønne terminal skruer inni RJ-14 jack og løsne hver terminal skruen med en skrutrekker. Koble den hvite ledningen med blå mark klokken rundt grønne terminal skruen og koble den blå tråden med hvite merker klokken rundt røde terminalen skruen. Stram hver skrue klokken med en skrutrekker. Sett på jack dekselet, gå til NID og re-plugg kort kabelen til kontakten. Koble en telefon til nyinstallerte RJ-14-kontakten, og Lytt etter summetonen.