Nnywellness.com

Hvordan å lade en mobiltelefon med en USB


Mobiltelefoner krever ikke mye energi å lade; de kan lades ved hjelp av en enkelt USB-port. Bruker en enkel og billig USB-ledning, kan du definere mobiltelefonen slik at du selv kan lade den mens du arbeider på veien på den bærbare datamaskinen. Du trenger ikke en elektrisk stikkontakt.

Instruksjoner

• Finne merke og modell av telefonen. Dette vil tillate deg å finne riktig USB kabel som passer din telefon. Du kan finne denne informasjonen under batteriet på telefonen. Hvis du ikke fjerne batteriet bare se i håndboken som fulgte med telefonen.

• Bruke en søkemotor eller handel og søk etter "USB [merke og modell av mobiltelefon]."

Du kan for eksempel skrive i: USB nokia n95

Finne en kabel som passer telefonen og bestille.

• Koble den store USB-enden til datamaskinen, og den andre enden inn i telefonen. Kontroller at kabelen er koblet til mobiltelefonen helt slik at det er en sikker tilkobling.

• Sjekk batteriindikatoren på din mobiltelefon å se hvis barer er økende. Hvis stolpene øker deretter lades telefonen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke får noen kostnad fra første USB-porten på datamaskinen, kan du fortsette å prøve de andre portene. Noen datamaskiner bare levere strøm til noen av deres USB-porter. Sørg for å prøve hver.
  • Hvis du ønsker å kjøpe din kabel frakoblet, se etter pakker som annonserer at de er kompatible med alle telefoner laget av et bestemt selskap. De fleste selskaper holde seg til noen proprietære formater, og mange nyere telefoner skal nå mikro-USB. Disse multi pakkene har en plugg som går inn i datamaskinen, og deretter 3 til 5 mindre kabler som kobler til en liten sirkulær plugg i den andre enden av USB-kabelen. Du har effektivt en todelt kabel som kobler datamaskinen til telefonen.
  • Se etter en kabel som ikke har en dokke, med mindre du spesielt ønsker en. Havna er vanskelig hvis du er i en bil eller hvor som helst det er ikke et skrivebord eller bord. De også ta opp mer plass når du pakker.