Nnywellness.com

Hva byer har Sprint 4G-dekning?


Hva byer har Sprint 4G-dekning?

Sprint 4G er en av de raskeste nettverkene bruker mobiltelefon teknologi rundt. Det er opp til 10 ganger raskere enn 3G dataoverføringshastigheter forbundet med enheter. For å bruke tjenesten, må du ha en kompatibel enhet og være innenfor dekningsområdet.

4G-telefoner

Ikke alle telefonen fungerer på 4G-nettverk. Hvis de ble opprettet før 4G teknologi ble tilgjengelig, vil de ikke kunne bære signalet. Fem telefoner tilgjengelig med Sprint 4G er HTC EVO 3D, Nexus S 4G fra Google, Samsung Epic 4G, skiftet HTC EVO 4G og HTC EVO 4G.

4G mobilt bredbånd, bærbare og tabletter

Sprint's 4G tjenesten er ikke begrenset til mobiltelefon enheter. Denne datanettverk er tilgjengelig på farten gjennom dataene bare enheter de kan brukes til å få tilgang til Internett eller lage tilkoblingspunkter for Internett. Du får tilgang til tjenesten 4G med Blackberry 4G Playbook tavle, Dell Inspiron Mini 10, visningen for HTC EVO 4G, Dell Inspiron 11z, MiFi 3G / 4G Mobile Hotspot av Novatel trådløs, Sprint 3G / 4G USB U600 og Overdrive Pro 3G / 4G Mobile Hotspot.

Business enheter

De fleste enheter brukes for personlig bruk samt som arbeidsplassen. Mobiltelefoner og bærbare datamaskiner er vanlig for hver innstilling. Det er imidlertid et par elementer som er spesifikke for næringslivet. Cradlepoint MBR1200 bredbåndsruter og Cradlepoint CBA750 3G / 4G Mobile bredbånd kort er tilgjengelig på 4G nettverket også.

Byer med 4G-dekning

Har en Sprint 4G vil enheten gi deg muligheten til å få den høyeste hastigheten som er tilgjengelig fra Sprint i området du er i, men å få den sanne 4G opplevelsen du må være i en by som har 4G-dekning. Android politiet nettsiden opprettholder en kontinuerlig oppdatert liste av byene med dekning.