Nnywellness.com

Sende en melding til en Cingular/AT&T mobiltelefon


Sende en melding til en Cingular/AT&T mobiltelefon

Sende en tekstmelding til en Cingular / AT & T Wireless er mobiltelefon enkelt, så lenge du har 10-sifferet telefonnummeret til personen du vil kontakte. Med dette nummeret kan du enten tekst fra telefonen fra din email, eller online gjennom online SMS meldinger sentrum.

Instruksjoner

• Åpne opp en ny tekstmelding på mobiltelefonen din og skrive meldingen. Skriv inn 10-sifferet telefonnummeret til personen du vil kontakte, så finne "send." Hvis den andre personen har tekstmeldingstjenesten aktivert på hennes Cingular / AT & T mobiltelefon, vil hun motta meldingen nesten umiddelbart.

• Logge på datamaskinen og navigere å Cingular / AT & T nettsted. Skriv inn din venns telefonnummer, et emne for tekstmeldingen, og meldingen du vil sende. Du kan også angi e-postadressen for bekreftelse av meldingen blir levert og mottatt av den andre personen. Hit "send SMS" når du er klar.

• Send en epost. Hver Cingular / AT & T telefon har en mobil e-postadresse å sende og motta e-post og tekstmeldinger. Ved hjelp av 10-sifferet telefonnummeret til personen du vil gjerne tekst, send en epost til (. yournumber)@txt.att.net. Dette vil sende mottakeren en tekstmelding, selv om du sendte den opprinnelig idet en email.

Tips og advarsler

  • Sjekk med å sørge for at hun ikke belastet for hver innkommende tekstmelding. Også bekrefte at det er greit å sende henne tekstene.