Nnywellness.com

Hvordan justere bilen bremser


Siden skivebremser i en lastebil ikke kan justeres, er det viktig at bak trommelbremser justeres regelmessig. Bakre trommelbremser på en lastebil gir bare 25 prosent bremsing kapasitet Hvis riktig justert. Hvis de ikke, går prosenten ned. Dette blir et problem for bremsene som de vil overarbeid for å kompensere for mangelen på bremsing kapasitet i baksetet. Om det er mange fabrikater og modeller av lastebiler på veien, er det generelt universal å justere bremser.

Instruksjoner

Hvordan justere bilen bremser

• Sett bilen i nøytral og løft den på en heis. Fjerne bakhjulene bruker en innvirkning pistol og en socket for å fjerne hjulmuttere.

• Se baksiden av plater kompet bak trommer for brems justering portholes eller innfelte innrykk av plater kompet for porthole alternativer. Noen produsenter har ikke innfelt innrykkene slo, og dette kan gjøres med en meisel og hammer. Det er best å fjerne trommer først for å kontrollere programmet riktig justering for kjøretøyet. Fjern gummi porthole justering pluggene eller slå ut den innfelte innrykkede dekker med hammer og en meisel. I tilfelle det er to innrykket dekker - støtte platene er ofte produsert for å huse både venstre og bakhjulene og gir tilgang til offset justere mekanismer - du kan slå ut begge eller fjerne trommelen først for å finne justere mekanismen.

• Fjerne trommelen. Noen ganger er trommene enten fast til den bakre hub fra rust og korrosjon. Andre ganger kan de bli sittende fast på bremseskoene, beholdes av en rygg eller leppe på innsiden diameter av trommelen. I dette tilfellet de justere bremser ville være nyttig å fjerne trommelen, men kan ikke være et levedyktig alternativ uten å vite hvor justere mekanismen. Smekke sentrum av trommelen med en hammer kan vanligvis bryte det gratis fra huben. Hvis trommelen er opphengt i sko av ryggen eller lip, må du kanskje slå ut de innfelte innrykkene må finne og justere de bakre sko. Fjerne trommelen.

• Finn star hjulet innstilt mekanismen - øverst eller nederst - bakbremsen systemet. Hvis du ikke slo innfelte innrykk dekselet ennå, gjør det på denne tiden og justerer ventiler med stjerne rattet i innstilt.

• Trykk star hjulet retainer klemmen fra star hjulet fra porthole plassering og bruk bremsen justere verktøyet for å slå star hjulet. Mens du gjør dette, kan du ta en titt på star hjul justering er bevegelige. Flytter stjernen hjulet en vei vil trekke trådene på innstilt skruen knyttet til star hjulet. Dette justeres de bakre bremsene. Flytter stjernen hjulet i motsatt retning vil vise skruen og flytte sko utover. Dette ville være måten du vil flytte stjernen hjulet for å justere sko på innsiden diameter av trommelen. Husk hvilken vei å flytte stjernen hjulet.

• Montere bakre trommel, hjul og lug vanskelige problemer. Stram det lug vanskelige problemer til riktig anbefalte dreiemoment spesifikasjoner.

• Løfte lastebilen høy nok til å komfortabelt tilgang til porthole gjennom backing plate. Trykk star hjulet beholde klipp innover med lange tynne skrutrekkeren. Må du føler for det siden du ikke kunne se det gjennom de små ventiler. Deretter bruke verktøyet innstilt for å flytte stjernen hjulet for å justere bremseskoene utover. Slå hjulet fysisk hver tre eller fire Klikk av star hjulet å føle for bremseskoene å dra.

• Justere og stram parkeringsbrems kabel på den siden. Det er for mange lastebil fabrikater og modeller for å bestemme hvilke prosedyre for å utføre, men en reparasjon håndbok for lastebil vil være nyttig. Parkering bremsene bistå i å holde de bak bremsene justert når satt riktig. Bruke på parkeringsbremsen hver gang du park vil hjelpe levetiden til å holde de bak bremsene justert.

• Gjenta på den andre siden. Du kan ikke fjerne andre hjulet med mindre du trenger å slå ut innfelte innrykket dekselet. Det er litt vanskelig å få en følelse for riktig dra siden de fleste lastebiler er bakhjulsdrift og vrir å føle for brems dra er også flytte den bakre drivaksel og deler. Ikke overadjust bakre bremsene slik at hjulene slår seg ikke, men justere dem slik at du kan føle noen motstand i hjulene men kan fortsatt flytte dem.