Nnywellness.com

Hvordan installere Ford stempelringer


Stempelringer er viktig å sørge for at luft/drivstoff blanding av motoren skal komprimeres når blandingen er antent. Slitte stempelringer resultere vanligvis i økt oljeforbruk, tap av komprimering og en banke støy kommer fra motoren når kald og tomgang. Installere nye stempelringer vil øke drivstoffeffektivitet og makt, og betydelig redusere utslipp. Følg trinnene nedenfor for å installere de tre stempelringer for en Ford.

Instruksjoner

• Rengjør hver av tre ring sporene på hvert stempel bryte en av den gamle stempel ringer og bruker den til å skrape alle partikler av ringen sporene. Ta vare ikke for å fjerne metall fra stempelet.

• Finn olje kontroll ringen. Olje kontroll ringen er den eneste ringen som er sprekk.

• Installer olje kontroll ringen ved første posisjonering ringen over toppen av stempelet. Spre to ender av ringen akkurat nok til at ringen skjedde i hodet av stempelet. Holde ringen nivået og sakte går ringen på siden av stempelet presser hver side av ringen ned en liten avstand samtidig. Når ringen har nådd bunnen ring sporet på stempelet, sett ring rundt dette sporet.

• Installere lavere komprimering ringen neste. Merk at denne ringen er merket "TOP." Siden av ringen merket toppen må møte mot hodet av stempelet, dvs. den flate overflaten på stempelet selv. Installere lavere komprimering ringen på samme måte som olje kontroll ringen i trinn 3.

• Installere øvre komprimering ringen. I motsetning lavere komprimering ringen, som var merket med ordet "Topp", øvre komprimering ringen har ingen slike merking og kan installeres med enten vendt oppover. Installere øvre komprimering ringen på samme måte som olje kontroll ringen i trinn 3.