Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en Curtis DVD/VCR?


Hvordan feilsøker jeg en Curtis DVD/VCR?

Curtis DVD/VCR Kombinasjonen utstyret er praktisk for brukere som ser både DVD og video kassetter. Kombinasjonen fjerner eventuelle begrensninger som en bruker kan bli møtt med når du leier forskjellige medietyper å se. Skulle skje en feil på utstyret, er reparere dette enkelt når du har fullført den nødvendige feilsøking.

Instruksjoner

• Sjekk ledninger for å sikre et riktig tilkobling hvis ikke spilles av båndet. Still TV til videoinngang kanal på baksiden av utstyret. Ta ut kassetten og la den ut i ett minutt. Sett inn båndet. Trykk "Fwd," "Stopp" og "Spille" på fjernkontrollen.

• Sjekk innstillingsmenyen AV hvis bildet er disproportional. Klikk "AV innstillinger" bruke fjernkontrollen og velg "TV Vis." Justere figuren for annonsen nødvendig.

• Fastsette forvrengt lyder ved å gjøre visse at alle kabler er plugget tett og riktig kontaktene. Bruke TV ekstern endre stasjonen til videoinngang kanalen. Klikk "Meny" på DVD/VCR-fjernkontrollen og velg "Digital Output innstillinger." Veksle mellom "PCM" og "Rå". Juster etter behov.

• Åpne en fast DVD opptaker-menyen ved å trykke på "Stopp" på DVD/VCR ekstern. Tasten pil venstre. Menyen åpnes nå.

• Endre "Opptak kvalitetsinnstillingene" for å opprette mer plass for innspilling på en DVD. Bruk DVD/VCR-fjernkontrollen og velg "Meny." Velg "Opptak kvalitetsinnstilling." Merk unødvendige titler som er ikke lenger nødvendig, og klikk "Slett"-alternativet på skjermen.