Nnywellness.com

Hva er prisen å gjenoppbygge en overføring?


Hva er prisen å gjenoppbygge en overføring?

Overføring spiller en viktig rolle i å holde bilen kjører riktig. Faktisk, hvis overføringen er brutt, er bilen ubrukelig til det er løst. Overføringer er ikke en billig del. Med bruk av mer avansert datateknologi i biler er overføring mer kompleks enn noensinne. Hvis bilen overføring dør og du har ikke en garanti, der er et par alternativer tilgjengelig.

Ny erstatning

Du kan gå rett ut og kjøpe en splitter ny overføring. Dette ville være den dyreste måten å korrigere problemet. Nye sendinger kan koste flere tusen dollar, og du må betale for Arbeiderpartiet å ta en dårlig ut og sette det nye.

Brukte erstatning

Et annet alternativ ville være å kjøpe enten en brukt eller en ombygd overføring fra en søppelplass. Dette kan koste alt fra en $100 til $1000 i 2009. Du vil deretter måtte gjøre jobben selv om eller tilby å betale søppelplass mekanikerne å installere den. Den ene store ulempen med søppelplass sendinger er at du virkelig har ingen anelse hva kjørelengde eller mekanisk historien av brukes overføringen er når du får det. Søppelplass kan fortelle deg at motoren den kom fra hadde 50 000 miles på den, men sjelden kan de bevise det for deg. Hvis du er fastspent økonomisk, er deretter finne en billig erstatning overføring for bilen før du kan rette ting ut en helt rasjonell idé. Bare ikke forvent overføring til perfekt eller sist alltid være.

Gjenoppbygge

Det siste alternativet du har er å gjenoppbygge overføring selv eller det av en sending butikk. Hvis du er kjent med det indre arbeidet i en overføring, er da gjenoppbygge det selv en flott idé. Ikke bare vil det spare deg arbeidsmarkedet kostnadene, men også du kan validere integriteten til gjenoppbyggingen personlig. Prosessen høres enkelt: de harde delene av overføring, saken og kjernen, er laget av tøff metall og sjelden brekke. Du kan bruke disse for gjenoppbyggingen. I en gjenoppbygging erstatter du myke deler som pakninger, sel, filtre, ventiler og clutch komponenter når det er nødvendig.

Kostnader

Kostnaden for ombygging en overføring på en butikk varierer. En godt anslag kostnad for en overføring gjenoppbygging i en butikk er mellom $1500 og $3000 i 2009. Gjøre det selv ville trolig være under $500, vurderer at alle du har å betale for er deler, ikke arbeidskraft. Det er mange variabler. En gjenoppbygging tar overføring av bilen, åpne opp saken og visuelt undersøke hver del. De erstatte alle deler som ikke fungerer lenger. Dette kan omfatte alt fra kilder, bolter, pakninger og mer. Hvis du gjør gjenoppbyggingen selv, kan du kjøpe hver del separat, men hvis du vet på forhånd at det er mange ødelagte deler, bør du kjøpe en ombygger kit for bilen. En ombygger kit leveres med et utvalg av de oftest erstattet overføring delene under en gjenoppbygge. Fleste av tiden, delene du trenger vil være i kit, men det er ikke en garanti.

Avsluttende tanker

De fleste butikker tilbyr gratis anslå før du berører en enkelt bolt; du godtar kostnadene eller selv ta estimatet til en annen butikk for en pris pruting økt. Gjenoppbygge din overføring er en god, midt i veien, måte å håndtere en ødelagt overføring. Du er ikke beskytningen ut toppen dollar for en splitter ny, men du er også ikke settling for en billig søppelplass overføring. Ekstra kostnaden med å gjenoppbygge en overføring er verdt det hvis det gjøres riktig.