Nnywellness.com

Hvordan selge gamle telefoner


Hvordan selge gamle telefoner

En ny mobiltelefon med en overflod av fancy funksjoner synes å bli introdusert i markedet hver dag. Med de nye tilleggene, er gamle telefoner kastet ut. John B. Stephenson skriver i "Elektronisk avfall" at fyllinger er i fare for å bli overkjørt med ikke-nedbrytbare elektronisk avfall. Mobiltelefoner kan resirkuleres så de ikke overbelaste deponier, mens gi noen mulighet til å eie en brukt mobiltelefon langt billigere enn å kjøpe en ny.

Instruksjoner

Selge din personlige mobiltelefon

• Gjennomgang tilbakekjøp tilbyr fra mengde mobiltelefon butikker online og offline at resirkulering brukt mobiltelefoner. Se etter bannerannonser online som leser "vi kjøpe brukte telefoner" eller lignende catchphrases. I den virkelige verden, se for reklame eller sjekk aviser for lik formuleringshjelpen.

• Se etter den beste avtalen for telefonen brukes. Be om et pristilbud fra potensielle kjøpere. Sende informasjon på telefonen, eller ta telefonen til deres nærmeste forhandler.

• Velg firmaet som gir deg mest for telefonen. Pakke telefonen i den opprinnelige boksen hvis du fremdeles har den.

• Slippe telefonen av på telefonen resirkulering butikken hvis det er lokale. Det det er en nettbutikk, be om en adresseetikett. Pakke telefonen i boksen forhåndsadressert eller fest etiketten du motta og sende telefonen til nødvendige adressen.

• Få sjekk i posten i 7 til 10 virkedager.

Selger andre brukte telefoner for profitt

• Bygge opp en oversikt over brukte telefoner. Kjøpe fra verftet salg eller overskudd fra produsenter. Ring autorisert trådløs master salgsagenter og be dem hvor de selger sitt overskudd. I boken, "tre uker å eBay fortjeneste: gå fra nybegynner til vellykket selger i mindre," Skip McGrath skriver, "bare kjøpe elementer i god til utmerket tilstand. Ikke forsøk å selge noe skadet eller ødelagt med mindre du selger den for deler."

• Samle brukt telefoner fra folk du kjenner som har nettopp kjøpt nye telefoner. Distribuere papirkurvene for telefoner på utsalgssteder hvor du har tillatelse til å forlate hyllene. To eller tre ganger i uken, plukke opp din papirkurvene.

• Leie en postboks til å samle inn gamle telefoner fra hvor som helst i verden. Tilby betale for frakten lokalt. Få en bulk mail-konto med United States Postal Service. Sende en forhåndsbetalt post boks for alle som ønsker å selge deg sine gamle mobilen.

• Utvikle et nettsted muligheten til å akseptere bestillinger og genererer leads for gamle telefoner. Legge ut bilder av telefonene du har for salg. Legge en handlekurv slik at kunder kan kjøpe telefoner direkte fra webområdet.

• Leie en tekniker oppussing telefonene eller partner med en trådløs telefon reparasjon selskap. Plass en annonse i rubrikkannonser å sette ord ut som du leter etter en partner å hjelpe virksomheten din brukte telefonen.

• Leie en messe på en nærliggende loppemarkedet i helgene. Sende ut løpesedler i samfunnet å få folk til å handle på standen din. Ikke glem å plassere en av dine papirkurvene det å samle inn gamle telefoner.

• Opprette kontoer med elektronisk auksjon nettsteder og andre nettsteder som lar deg å piggyback på sine merkenavn å nå primet som Amazon. I boken, "Hvordan å selge noe på Amazon... og tjene en formue!" Michael Bellomo og Joel Elad skriver, "når du gjør et søk basert på tittelen eller søkeord, du blir overrakt med en liste av samsvarende titler. Finne produktet du har for salg, og klikker du selge din her for å starte prosessen."

• Engasjere media. Skrive en pressemelding som annonserer du gir 10 telefoner bort til trengende familier som ikke har penger til å kjøpe telefoner. Send pressemeldingen via faks eller e-post til lokale aviser og TV-programmer.

• Starte en buzz online å oppmuntre besøk på nettstedet. Opprette en digital kommersiell. Kommisjonen en video produksjonsselskap å produsere en kommersiell du kan postere online gjennom videodistribusjon nettsteder.