Nnywellness.com

Hva kan du gjøre hvis vann blir i telefonen?


Hva kan du gjøre hvis vann blir i telefonen?

Få telefonen våt er en smerte, men det er ikke slutten av verden. Det kan skje når som helst, enten i et glass vann eller et toalett bolle. Uansett, er det flere ting du kan gjøre for å prøve og lagre den før du må tjene penger forsikring eller kjøpe en ny telefon.

Ikke få panikk

Når telefonen har fått våt, må du handle raskt---det viktigste er at du ikke panikk og at du tenke rasjonelt. De fleste telefoner kan lagres Hvis du følger instruksjonene og unngå fristelser som å slå den på før det har tørket helt.

Fjerne telefonen fra vann og ta ut batteriet

Husk å fjerne telefonen så raskt som muligens fra fareområdet.
Den mest åpenbare tingen å gjøre er umiddelbart fjerne telefonen fra vannet. Når du har hentet den, er ta ut batteriet den nest viktigste tingen du kan gjøre. Ved å ta ut batteriet kan du spare kretser som ennå ikke er påvirket av vann. Du vil også ønske å koble noe annet som kan med telefonen som et lokk eller en nøkkelring.

Tørr telefonen

Det er mer enn én måte å tørke mobilen. Dabbing det med et papirhåndkle er nyttig. Hvis du ikke har en hendig, kan et lommetørkle eller annen form av håndkle. Vær forsiktig med å riste eller flytter telefonen for mye, og prøv ikke å få noen av håndkle tett i mindre deler av telefonen.

Vakuum telefonen

Vakuum telefonen stedet for å bruke en hårføner.
Det høres morsomt, men støvsuging telefonen er en flott måte å få noe mer vann ut av det at du kan har savnet med ditt første forsøk å tørke den. Ikke bruk en hårføner. Hårføner har en tendens å presse havdyp i telefonen mens en støvsuger vil bidra til å suge den ut.

Plasser telefonen i noe absorberende

Ris kan være den hemmelige middelet.
Å sette telefonen i noe som vil absorbere noe vann som kan være igjen er det viktigste siste trinnet i å prøve å berge den. Den mest populære metoden plasserer det i en beholder av ukokt ris fordi ris lett absorberer eventuell gjenværende fuktighet. Alle typer ris vil gjøre, og viktigste er at du forlater det der lenge nok. Du vil rotere telefonen til et annet sted i ris hver time før du går å sove og så la den i overnatting.

Vente og være tålmodig

Du vente minst 24 timer før du prøver å re-fest batteriet og lad opp telefonen. Tålmodighet er en dyd, og kan være en frelsende nåde. Ikke gå telefon shopping før du har prøvd alt over og huske at de fleste telefoner kan lagres.