Nnywellness.com

Hvordan trykk og snakk arbeid?


Hvordan trykk og snakk arbeid?

Allment

Trykk og snakk, forkortet som tos, refererer til en toveis kommunikasjon der en bruker har trykker en knapp du snakker, og slipp den for å lytte til den andre parten. I moderne bruk refererer det til en funksjon på mobiltelefoner som tillater brukere å simulere en toveis radiokommunikasjon. Mobilnettet trykk og snakk kan også grupper av personer å etablere en simulert radio forsendelse mellom alle medlemmene av gruppen forhåndsbestemt uten gjør alle samtale.

Mobilnettet presse å samtalen kom når Nextel kommunikasjon, kalt FleetCall på tiden begynte innkjøp spesialiserte transportabel radio frekvenser over hele landet. Disse frekvensene ble primært brukt for lastebil og cab forsendelse, men som teknologi vokste, tillatt cellene å "snakke" til hverandre og aktivert veksten av nettverket utover bare et lite område. Når Nextel vokste i en landsomfattende bærer, det holdt en del av sin radio fortiden i form av trykk og snakk via sitt nettverk.

Funksjonalitet

Trykk og snakk etablerer en halvdupleks metode for kommunikasjon, betyr bare én person kan overføre samtidig. Vanlige mobilnettet samtaler opprette en full dupleks-tilkobling ved å lage to forskjellige tilkoblinger mellom tårnet og håndsettet i to forskjellige frekvenser for kommunikasjon til håndsettet og en for kommunikasjon fra håndsettet.

Trykk og snakk bare oppretter en tilkobling, dermed når noen snakker, de andre partiene kan ikke. Brukeren kan bytte mellom å snakke og lytte holder eller slippe en knapp på enheten.

For å bruke tjenesten, vil brukeren først angi personen eller gruppen som de ønsker å koble til, og trykk på knappen for å opprette tilkoblingen. Tårnet gjenkjenner forbindelsen og kobles via nettverket til mottakeren. Mottakeren er da varslet av deres telefon at de har en innkommende tilkobling til TOS og hvis de svarer, en tilkobling er opprettet før de kobler eller miste deres signal.

På dette punktet, den som skyver på knappen er en høyttaler, og alle andre på tilkoblingen lytter bare. Hvis noen presser knappen mens en annen person snakker, de vil få en feilmelding lyd fra deres telefon og fortsatt må vente til linjen er åpne Trykk på knappen og snakke.

Begrensninger/unntak

Tilkoblingen skjer over mobilnettverk det er ingen fysisk begrensning for hvor mye avstand brukere er fra hverandre. Dette kan gi folk på motsatte sider av landet en toveis radio erfaring langt utover hva en vanlig radio ville tillate, så lenge de er koblet til mobilnettet.

Hvis en person ikke er koblet til nettverket, på grunn av manglende signal, ikke kan tilkobling opprettes. Det eneste unntaket er med Nextel's DirectTalk. Det gir brukere tilgang til 900 MHz bandet 10 kanaler tilgjengelig for kommunikasjon mellom enheter innen seks miles fra hverandre, men koblet ikke til nettverket.