Nnywellness.com

Hvordan kjøpe biler direkte


Hvordan kjøpe biler direkte

Du kan kjøpe biler direkte ved å gjøre bruk av verktøy tilgjengelig på Internett. Takk til ulike priser informasjon og forhandler nettsteder tilgjengelig, kan du gjøre en utdannet beslutning og arbeide for å finne den beste prisen mulig, selv om det er på en forhandler hundrevis eller tusenvis av miles away. Online bil kjøpe programmer kan også hjelpe du ordne frakt for å få bilen til dørstokken. Selv kjøpe biler direkte lyder enkelt, er det viktig å sikre at det ikke er noen uventede veisperringer som påvirker kjøpet.

Instruksjoner

• Velg ditt kjøretøy. Første skritt for å kjøpe en bil direkte er å velge kjøretøyet som passer dine behov. Selv om du planlegger å kjøpe en bil direkte over Internett, må du være forberedt til å besøke forhandlere og håndtere selgere for å fullføre prøvekjøring.

• Forskning prisinformasjon. Nettsteder som biler direkte, Edmunds og Auto Trader gir nye og brukte biler prisinformasjon. Husk å sette en målkursen du vil betale for en bil. På en ny bil, bør du sette mål pris på eller over fakturaprisen, basert på gjeldende markedsforhold. Edmunds tilbyr en sann markedsverdi prissetting funksjon som gir en retningsgivende pris basert på fakturaprisen og gjeldende transaksjon priser i ditt område. Når du angir en retningsgivende pris, noter det for når du kontakter forhandlere.

• Kontakt forhandlere. Tjenester som direkte biler og Autobytel tilbyr online bil kjøpe programmer som kan sette deg i kontakt med forhandlere rundt om i landet som tilbyr forhånd priser for sine Internett-kunder. Når du kontakter en forhandler bruker en direkte kjøp, forvent å motta detaljert tilbud fra forhandlere innen 24 timer. Du vil finne en rekke priser og utstyrspakke sitert i anførselstegn, så gjerne kontakte hver bilforhandler for å be om et revidert tilbud basert på nøyaktig hvilke alternativer du ser etter.

• Sammenligne sitater. Når du får sitater som gjenspeiler faktiske før skatt priser på biler med din foretrukne utstyr, sammenligne sitater og velg det som er nærmest til eller under målet prisen. Hvis ingen av sitatene er nær, kontakt forhandlere via e-post eller telefon å forhandle frem en bedre pris. Hvis du bruker en tjeneste som Edmunds forskning sanne markedsverdien, ikke bekymre tilbudet blir urimelig; sant markedet priser inkluderer en rimelig fortjeneste margin for forhandleren samtidig gir deg mye.

• Velg en forhandler. Før du godtar å kjøpe en bil, må du tenke på eventuelle merkostnader som kan knyttes til transaksjonen. For eksempel hvis det laveste tilbudet på en forhandler som er langt unna, kan du få en lavere total pris andre steder når du faktor i de nødvendige fraktkostnadene. Når du finner den beste samlede verdien vurderer shipping og mulig reiseutgifter, godta transaksjonen. Sørg for å få en Kjøpers bestilling skriftlig fra forhandleren fakset eller sendt til deg. Eventuelt registrere og godta Kjøpers bestilling og fakse det tilbake til forhandleren.

Tips og advarsler

  • Hvis du kjøper en brukt bil direkte eller planlegger å kjøre en ny bil mange miles hvert år, spør forhandleren om garanti valgmulighetene. Det kan hende du kan finansiere eller betale kontant for en utvidet garanti som kan holde kjøretøyet pålitelig på veien for årene som kommer.
  • Produsenter som Hyundai og Kia Volkswagen tilbyr første gang kjøperen programmer som tilbyr garantert kredittgodkjenning for college nyutdannede som har heltidsarbeid eller tilbud om sysselsetting. Disse programmene omfatter også rabatter som kan spare mer penger på ditt neste kjøp. Husk å be hver forhandler du kontakter om disse programmene. Også sjekke med forhandleren om eieren lojalitet tilbud, som nåværende eiere av visse merker kan også være kvalifisert for ytterligere rabatter.