Nnywellness.com

Hvordan sjekke telefonlinjer mellom NID & telefonkontakten


Problemer med hjem telefonlinjen kan stamme fra linje problemer på din telefon operatør slutten, eller skyldes feil på ledninger i hjemmet ditt. Den enkleste måten å diagnostisere problemet er å kontrollere telefon linje tilkoblingen mellom NID, eller nettverksgrensesnitt harddisken og telefonkontakt.

Instruksjoner

• Finn ditt hjem NID-boksen. Boksen NID er ofte plassert på utsiden av hjemmet, i garasjen eller kjelleren. I noen tilfeller vises navnet på telefon bærer et sted på boksen. Hvis du ikke finner NID, kontakt din telefon operatør for å spørre hvor den ligger.

• Åpne dekselet NID. Avhengig av boksen må du kanskje en skrutrekker til å fjerne dekselet. Ikke åpne boksen under våte, regn eller stormfull forhold å unngå risikoen for elektrisk støt.

• Koble telefonledningen fra NID porten den er koblet til. For flere telefonlinjer, koble ledningen til telefonlinjen du vil kontrollere.

• Koble en vanlig telefon til NID porten.

• Løft telefonrør og Lytt etter summetonen. Hvis du ikke kan høre summetonen, skyldes linje problemene din telefon operatør. Kontakt teleoperatøren telefon for å be om en feltet sendegrensesnitt. Det er vanligvis ingen avgift for denne tjenesten, men noen operatører kan belaste deg. Hvis du hører summetonen, kan det være et problem med ledninger i hjemmet ditt. Du kan enten kontakte operatøren eller en uavhengig kontraktør for å løse problemet. Uansett er du sannsynlig å pådra avgifter for reparasjon.

• Koble håndfrisettet telefon fra NID porten. Koble opprinnelige telefonledningen til porten.