Nnywellness.com

Hvordan konvertere SIMs


Hvordan konvertere SIMs

I dag bruker enkelte mobile enheter, som Apple iPad, mikro-SIM-kort i stedet for de mer vanlige Mini-SIM-kortene. Mini-SIM-kort brukes som i de fleste mobiltelefoner. Selv om kortene har samme metall kontaktene på baksiden av dem, plastdelen mikro-SIM kortene er mindre. Konvertere Mini-SIM-kortet til en mikro-SIM-kortet er nyttig hvis du har en eksisterende SIM-kortet du vil din i en mobil enhet som bare bruker mikro-SIM-kort.

Instruksjoner

• Fjerne SIM-kortet fra telefonen. Snu kortet, med ridged hjørnet av SIM-kortet peker oppover, til høyre. Metall kontaktene skal nederst i SIM-kortet når du slår den.

• Mål 15 milimeters fra bunnen av SIM-kortet oppover. Mark 15mm med en penn, blyant eller andre skrive redskap. Plassere en prikk eller linjen på 15mm mark.

• Mål 12mm, begynner på samme tidspunkt der du markerte 15mm.

• Klippe kortet, på den 15 mm. spor merkene bruker cutter kniv. Klipp langs merkene med et par er saks. Jevne kantene du klippe med et innlevering verktøy.

• Sett inn SIM-kortet i enheten. Fjern batterirommet, batteriet og sette inn SIM-kortet. Kontroller at kortet passer. Hvis det ikke passer, må ikke som kanten trimmes ytterligere. Nøye klippe noen kanter, pass på ikke å kutte metall kontaktene på baksiden av SIM-kortet.