Nnywellness.com

Hvordan bygge en kraftig forsterker for en Stereo


Hvordan bygge en kraftig forsterker for en Stereo

Bygge en kraftig forsterker for bil og hjem hørlig det meste innebærer kunnskap opprinnelsen til strømkilden. Ikke alle stereo's makt er avledet fra forsterkeren. Mens det er sant at forsterkeren er utviklet for å gi stereoanlegg ekstra bidra strøm, mottaker og høyttalere også til denne makten.

Instruksjoner

Installere riktig utstyr

• Identifisere mengden strøm som dine stereomottakeren er utstyrt for å håndtere. Vanligvis du finner dette nummeret på et sted på bunnen av stereo og skal vises i form av 4 X 25, 4 X 20 eller annen variant. Det første tallet angir antall høyttalere som makt er proporsjonert til, og det andre tallet indikerer hvor mye makt er gitt til hver høyttaler. Dermed har en mottaker med 4 X 25 watt strøm 100 watt strøm totalt over fire høyttalere. Basere ditt valg av mottakeren på antall høyttalere du skal installere.

Forsterkere brukes vanligvis til makten subwoofere av høyttalersystemet
Identifisere mengden strøm som forsterkeren er utstyrt. Vanligvis er forsterker kraften registrert på samme måte som mottaker makt, med en bestemt del rutet gjennom hver høyttaler terminal. Siden forsterkere brukes vanligvis bare å makt subwoofere, basere ditt valg av forsterkeren på antall subwoofer høyttaler du har også. Hvis du bare har to subwoofer høyttaler, men 180 watt i forsterkeren proporsjonert over fire høyttaler kanaler, så du vil kaste bort 90 watt ubrukt i forsterkeren.

• Identifisere mengden strøm at høyttalerne er dugelig av handling før bygge kraftige forsterkeren. Billige stereohøyttalere er ofte ikke kan håndtere mer enn 50 watt strøm hver. For å utnytte kraften av forsterkeren og stereo-mottaker, par utstyret med et sett av høyttalere og subwoofere som kan håndtere minst 200 watt strøm hver.