Nnywellness.com

Hvordan du manuelt aktiverer en Radiator vifte


Hvordan du manuelt aktiverer en Radiator vifte

Endre radiator vifte aktivere manuelt gjøres vanligvis fordi noe i systemet ikke er fungerer, og bilen eieren ikke ønsker å erstatte en del, vanligvis på grunn av bekostning. Viften er manuelt like effektiv, og i noen tilfeller, flere, siden det ikke vil bli glemt. Hvis viften ikke er aktivert når kjøretøyet står eller beveger seg sakte, bilen vil overopphetes. Viften er ikke nødvendig så lenge kjøretøyet beveger seg, og luften passerer gjennom radiatoren.

Instruksjoner

• Kutte strømmen og bakken ledningen på fan selen, etterlot 6 inches eller mer å koble nye ledninger. Tape sele endene av ledning kuttet, bruker den elektriske tapen.

• Installere fire-terminal stafetten til en solid montering beliggenhet så nær radiatoren som mulig. Bruk ¼-tommers stasjon ratchet og socket å løsne og skru montere bolten. Montere bryteren på eller under instrumentpanelet der det er tilgjengelig.

• Knytte en spade-end klemme til en ende av en 16-gauge wire. Fest den med verktøyet krymping og koble den til den negative terminalen på stafetten. Kjør nok ledningen for å gå gjennom tilgang i brannmuren for å bytte og gå tilbake til en god forankring plassering på rammen eller motor. Klippe ledningen på bryteren og fest to spade terminaler på ledningen. Legge dem til baksiden av bryteren. Knytte riktige terminalen til den løse enden av ledningen, og knytte den til rammen eller motor.

• Koble en 10-gauge ledning fra positiv terminal på stafetten (vist på relé diagrammet å gå til komponent) til positive ledningen på viften. Bruk en spade terminal i stafetten og en butt-kontakt på fan side. Crimp terminalene med verktøyet pressing.

• Koble en 10-gauge ledning fra negative ledningen på fan til en god grunn. Bruk en rumpe kontakt i fan siden og en passende terminal til bakken-siden. Koble den negative terminalen på batteriet.

• Koble en 10-gauge ledning til batteriet positiv terminalen benytter riktige terminalen. Overkjørt ledningen til stafett og kutte ledningen slik at litt slakk. Kuttet to 3-tommen stykker av wire av rullen wire og stripe isoleringslaget begge endene av både ledninger. Knytte en spade terminal på den ene enden av begge 3-tommen wire.

• Stripe isoleringslaget av den motsatte enden av disse trådene. Stripe isoleringslaget på slutten av ledningen fra batteriet positiv terminal. Installere en butt-kontakt på slutten av denne ledningen og crimp det.

• Sett inn strippet endene av begge kort ledninger i baken koblingen av ledningen fra batteriet. Crimp begge ledninger i baken slutten. Koble andre endene av begge kort ledninger med spade terminalene til de resterende to terminalene på stafetten. Koble positiv terminalen på batteriet.