Nnywellness.com

Løsninger for problemer med en mobiltelefon skjermen sort ut


Løsninger for problemer med en mobiltelefon skjermen sort ut

LCD-skjermen er trolig den viktigste komponenten i en mobiltelefon, som uten en det er vanskelig å gjøre noe med enheten. En svart eller flimrer LCD-skjerm kan være forårsaket av ett av mange problemer, og det er best å takle dem for å drille ned til det faktiske problemet.

Tilbakestill enheten

Mens sjeldne, kan programvare glitches noen ganger forårsake mobiltelefonen LCDskjermen flimrer eller svarte ut. En myk tilbakestilling, som bare innebærer å fjerne batteriet og slå telefonen igjen kan løse problemet. Hvis ikke, prøv en hard reset, som sletter data og returnerer telefonen til fabrikkinnstillingene. For en hard reset varierer fra telefonprodusenten, med noen at du må holde nede en viss knappekombinasjonen mens med andre må du gå gjennom menysystemet. Hvis du ikke kan finne ut prosessen, kan ikke bruke skjermen eller bare ikke ønsker å miste all informasjon, hoppe hard reset som problemet er sannsynligvis hardware relatert uansett.

Erstatte båndkabelen

De fleste moderne mobiltelefoner, spesielt de som flip eller åpne dekselet, har en liten sløyfe kabel går fra kontrollen styret til LCD-skjermen. Denne kabelen har både kraft og informasjon på skjermen, så hvis kabelen ikke virker skjermen kan være flimring eller tom. Hvis du vil erstatte kabelen, må du ta enheten fra hverandre. Standard verktøy for å få en mobiltelefon fra hverandre er en liten skrutrekker--enten en T4, T5, T6, #00 Phillips eller Tri-fløyen, avhengig av telefonens produsenten - en snuse pinne og muligens en varmepistol. Når du får telefonen åpne, fjerne båndkabelen som går mellom LCD og kontroll styret. Kontroller kabelen for korrosjon, crimps eller tårer, og Bytt den om nødvendig. Merk at åpne enheten på denne måten tomrom enhetens garanti og fjerner en garanti utveksling fra mellom reparasjonsalternativer.

Bytt ut skjermen

Hvis du har erstattet båndkabelen, eller hvis du ikke ser noe galt med kabelen, skyldes problemet selve. Grunnet den modulære naturen mange mobiltelefoner, nesten alle LCD-skjermer er flyttbar, og erstatte dem er svært lik prosessen for å erstatte båndkabelen. Selv om ingen skade vises på LCD-skjermen, kan erstatte den vanligvis få telefonen fungerer igjen.

Tjenesten eller Exchange

Hvis skjermen fortsatt svarte ut etter at du har forsøkt alle mulige løsninger, er du ganske mye ut av reparasjonsalternativer. Du kan ta telefonen i tjenesten, men teknikere er usannsynlig å ha alle løsninger som du allerede har prøvd. Hvis du ikke åpner opp telefonen, og det er fortsatt under garanti, kan du kontakte tjenesteleverandøren om å få en erstatning enhet. I tillegg har du forsikring på mobiltelefon, kontakt forsikringsselskap eller mobiloperatør, betale en egenandel og få en erstatning enhet.