Nnywellness.com

Hvor å bekrefte ektheten av en iPhone


Hvor å bekrefte ektheten av en iPhone

På grunn av Apples nyskapende teknologi og markedsføring, dens iPhone solgt rundt 8,7 millioner kopieres i 2010 og er fortsatt i høy forbrukernes etterspørsel. Apples suksess med iPhone har forårsaket land som Kina å lage kopier av telefonen, skaper forvirring for forbrukere gjelder bekrefter en iPhone autentisitet. Hvis du er i tvil, finnes det flere måter å sikre at du kjøper en autentisk iPhone i stedet for en reproduksjon.

Instruksjoner

Bekrefte en iPhone autentisitet

• Mål skjermen på iPhone. En autentisk iPhone-skjermen er 3,5 tommer lang diagonalt. Plass en rettkantede hersker over skjermen. Hvis målingen er mer eller mindre enn 3,5 tommer, kan telefonen være en replika.

• Se etter flere SIM-kortsporet. Apple produserer iPhone med bare ett SIM-kortsporet. Finn til SIM-kortsporet på toppen eller siden av telefonen, avhengig av modell. Det skal bare være ett spor. Hvis det er flere, er det en replika. Også, hvis du må fjerne baksiden av telefonen for å finne SIM-kortet, telefonen er ikke en ekte iPhone.

• Finne telefonens serienumre. Apple produserer hver iPhone med et serienummer som identifiserer statusen modell navn og garanti. Se på Bunnetiketten av den originale emballasje boksen for en serie med tall. Hvis du ikke har tilgang til boksen, er tallene på baksiden av den originale iPhone og på "Om" skjermen på telefonens skjerm. Trykk "Innstillinger" på viktigste iPhone-skjermen, og velg "Generell" på følgende skjermen og "Om" i det neste skjermbildet. Rull nedover skjermen "Om", finne serienummeret og skrive dem ned.

• Bekreft telefonens serienumre med Apple. Ring Apples kundestøtte på 800-275-2273 og be en kunde service rep kontrollere serienummeret du fikk i trinn 3. Du kan også angi serienummeret på Eples website. Hvis Apples register over serienumre ikke gjenkjenner ditt, er telefonen ikke en ekte modell.

Tips og advarsler

  • Apple produserer iPhone med skjermer som reagerer bare på strøm-conducing materialer som fingeren. Replikaer som vanligvis kommer med en penn, som er en lang metallisk peker til touch og flytte elementer på PDA skjermen. Apple produserer ikke en pekepenn å følge sin iPhone og en autentisk iPhone-skjermen vil ikke reagerer på en plast eller metall pennen.