Nnywellness.com

Hva gjør jeg hvis min iPhone ikke vil holde sine kostnader?


Hva gjør jeg hvis min iPhone ikke vil holde sine kostnader?

IPhone er mest krevende forbrukerne av batteristrøm er dens skjermen og trådløse funksjoner. Hvis du bruker dem konservativt, kunne du dramatisk forlenge tiden kan du gå mellom oppladinger. Du kan også forbedre batteriets ytelse og lang levetid ved å holde det kjølig og gratis sykling det minst en gang i måneden. Men hvis alle tiltakene ikke klarer å holde din iPhone batteri juice ut, så det kan være tid til å få den erstattet.

Administrere skjermen

Tamme maktsyk skjermen. Trykk "Innstillinger", "Lysstyrke" og deretter dra glidebryteren igjen for en lavere, men likevel tilstrekkelig intensitet. Også låse iPhone manuelt når du er ferdig med det. Trykk "Dvale/vekke" på øvre høyre kanten slå skjermen svart. For å kompensere for gangene du glemmer, bruke "Auto-Lock." Trykk "Innstillinger", "Generelt", "Auto-Lock" og deretter aktivere en kort periode, ideelt ett minutt, inaktivitet før iPhone må sove.

Redusere trådløse tjenester

IPhone er tre trådløs antenner - Wi-Fi, 3G og Bluetooth - forbruke løpet batteriet juice som de jakter ustanselig for nettverk, data og enheter. Slå dem av når du ikke trenger dem eller ligger snaut Dekningsområder. For å komme til sine egne på/av brytere, trykk "Innstillinger" for "Wi-Fi;" "Innstillinger," "Generelt" og deretter "Nettverk" for "Aktivere 3G," og "Innstillinger" etterfulgt av "Generell" for "Bluetooth" og "Location Services." Alternativt, trykk "Innstillinger" og slå bryteren "Fly-modus" til "On". Dette deaktiverer samtidig alle dine trådløse funksjoner, som du kan deretter slå på individuelt etter behov.

Riktig vedlikehold

Vær oppmerksom på hvor du bruke eller la iPhone; ekstreme temperaturer, spesielt varmetransport, bli betraktelig dårligere batteriet. Apple anbefaler å holde enheten innenfor 32 til 95 grader Fahrenheit. Det råder også at du bla batteriet minst en gang i måneden for å gi iPhone litium-ion batteri elektroner treningen som de trenger for å holde passe. Syklus, lade batteriet til 100 prosent, og deretter bruke enheten uten lading til den avsluttes.

Service

Hvis batterinivået faller ut raskt til tross for alle tiltak for å spare energi, ta enheten til en Apple-butikk for diagnose og reparasjon. Også ringe 800-APL-CARE (800-275-2273) å tilrettelegge for frakt iPhone til Apple. Du kan erstatte batteriet selv, anbefaler de fleste eksperter at du stole på Apple-autoriserte teknikere. Forvent å betale for tjenesten hvis enheten ikke lenger er i sin opprinnelige ettårs garantiperioden eller to-års AppleCare protection plan. Tjenesten behandlingstid er vanligvis en arbeidsuke, inkludert frakt. Vurdere å betale for et utlånsobjekt hvis du ikke nedetid.

Prep for reparasjon

Synkronisere enheten en siste gang før du sender det slik at du kan gjenopprette den fra sikkerhetskopien senere. Neste, tørk enheten rengjøring av alle innhold å sikre følsom informasjon. Trykk "Innstillinger", "Generelt", "Reset" og deretter "Slett alt innhold og alle innstillinger." Til slutt Fjern iPhone SIM-kort for å hindre uautorisert bruk. Her finner du SIM card skuffen på høyre kant av en iPhone 4 eller øvre kant av eldre modeller.