Nnywellness.com

Nye funksjoner for iPhone 4


Nye funksjoner for iPhone 4

Lansert i juni 2010, er iPhone 4 fjerde generasjon av Apple-enheten. Designen er en betydelig oppgradering på tidligere generasjoner av iPhone, med maskinvare- og forbedringer. Den første iPhone 4 tilbudet LED kontroversielt når samtaler ble forkastet på grunn av kontakt med antennen, som krever en nonconductive sak skal monteres.

Retina-skjermen

IPhone 4 markerte innføringen av Apples "Netthinnen Display" teknologi. Denne nye skjermen for iPhone 4 har en betydelig høyere oppløsning LCD matrisen med pixel antall 960 av 640, i forhold til tidligere modeller 480 av 360 piksler. Apple hevder at dette er tenkelig oppløsning det menneskelige øyet kan oppdage på en 3,5-tommers skjerm holdt ca 12 inches fra ansiktet. Høyere oppløsning ville ikke være synlig, derav det nye teknologi begrepet "netthinnen display."

Gyroskop

IPhone 4 har den samme akselerasjonsmåler-basert, forslag-sensing teknologien som tidligere modeller av maskinvare støttes. Dette gjør at enheten kan oppdage lineær bevegelser av hendene på tre akser, samt støt og vibrasjon bevegelser. IPhone 4 introdusert en ny gyroscopic sensor, som gjør at enheten kan også detektere kantete bevegelser med tre akser. IPhone 4 gyroskop kombinert med akselerometer sensorer, og gjør at enheten kan oppdage hvor langt, hvor raskt og i hvilken retning håndsettet har flyttet i 3D-rom.

Casing

IPhone 4 kjennetegnet en full kosmetisk redesign over tidligere modeller. Bøyningen dagens over baksiden og sidene av iPhone 3G og 3GS foringsrør erstattes av flate overflater, og dermed redusere størrelsen på samlede håndsettet i forhold til sine forgjengere. En stål ramme, som også fungerer som håndsettet er ekstern antenne, omgir dekselet på iPhone 4.

Kameraer

Bakovervendt kameraet på iPhone 4 ble oppgradert til en 5-megapixel enhet med en medfølgende LED-blits. Økte prosessorkraften av iPhone 4 gjør kameraet til å ta opp video i HD, 720P-oppløsning og 30 bilder per sekund. En forovervendte kameraet ble innført, slik at iPhone 4 til å implementere et Internett-basert video-ringer system kalt Vittigheter. Du kan kalle andre iPhone 4, fjerde generasjon iPod Touch, iPad 2 eller webcam utstyrte Mac brukere via FaceTime gratis.