Nnywellness.com

Sony Bravia lukket bildetekst feilsøking


Sony Bravia lukket bildetekst feilsøking

Sony Bravia TV er flotte flatskjermer med en myriade av bilde og lyd. Funksjonene menyen og fjernkontrollen kan ofte være forvirrende. Når feilsøking teksting på Sony Bravia TV, er det viktig å forstå hvordan teksting fungerer og innstillingene TVEN bruker tilgang til den.

Lukket teksting oversikt

Teksting kan betrakteren lese teksten i et show i sanntid nederst på skjermen. Det er nyttig for de som er døve, tunghørte, eller bare ønsker å se på TV i et støyende rom. Siste FCC (Federal Communications Commission) forskrift er nesten alle kringkasting og kabel-TV-innhold med spesialtekst. Selv om de fleste DVD-filmer inkluderer teksting på flere språk, forpliktet ikke til av FCC. Videospill er også ikke trenger å gi teksting.

Sony Bravia innstillinger

Hvis du har problemer med din Bravia teksting, sjekk med sin meny først. Bravia LCD-TVer har et menyalternativ dedikert til deres kontroll og utseende. Å trykke på "Meny" på fjernkontrollen vil gå til hovedmenyen. Teksting alternativene er i en sub-meny under "Setup". Dette kontrollerer størrelsen, språk og tekstfargen med teksting. Hvis med spesialtekst teksten er for små eller feil farge eller språk, bruke disse menyinnstillinger byttes.

Generell problemløsning

Filmer og pre-innspilte programmer vise automatisk teksten perfekt, mens live TV avhenger ofte maskinskriver etter showet og skriver inn tekst i sanntid. Hvis kontordame ikke holder, lukkede bildetekster er stavet feil og dialog kan utelates. En svak kabel eller antennesignal medfører også at teksten blir uleselig eller uleselig. Når du ser en DVD-film, sikre det teksting og språkinnstillinger er riktige bruke fjernkontrollen eller DVD på skjermen-menyen.