Nnywellness.com

Hva er fordelene med bilradioer med Bluetooth?


Hva er fordelene med bilradioer med Bluetooth?

Når du er ute etter for å kjøpe en ny bil, vil du sannsynligvis være bekymret motor kvalitet og drivstoff kjørelengde. Men før du logger på punktert linje, er det også viktig å vurdere noen av de mindre funksjonene. Noen biler kommer med en premie alternativer pakke som kan inneholde en Bluetooth-aktivert stereo. Hvis du er på gjerdet om å få en bil med en Bluetooth stereoplaten, er det flere fordeler med å vurdere.

Håndfri telefon bruk

Mens snakket på telefonen i bilen er absolutt ikke en forbrytelse, i noen stater er det hvis du holder telefonen opp i ansiktet ditt. Ved å ha en stereo Bluetooth-aktiverte, vil du kunne besvare anrop bruke telefonens mikrofon og høre gjennom bilens høyttalere. Dette ikke bare kutter ned på mulig lovbrudd, men også holder begge hendene fri til grep rattet.

Musikk integrering

Mange personlig media enheter bruker Bluetooth til å overføre medier til trådløse hodetelefoner og datamaskiner. Ved å ha en Bluetooth-aktivert bilstereo, kan du nå musikksamlingen din uten å plugge den inn i en ekstra plugg eller kjøpe en FM-sender. Mange Bluetooth-aktiverte bilstereoanlegg har også muligheten til å nå musikk katalogen fra en i dashbordet skjerm. Dette tillater deg å holde oppmerksomheten på veien i stedet for å søke etter en liten enhet.

Håndfri GPS bruk

Hvis du har en ekstern GPS-enhet, vil en Bluetooth stereoplaten tillate deg å bruke bilens høyttalere kringkaste Bluetooth instruksjonene gjennom bilhøyttalerne. Du kan også bruke et Bluetooth-hodesett for å input stemmeveiledninger så du trenger ikke skrive inn adressene eller steder i GPS-enheten mens du kjører.