Nnywellness.com

Hvordan konvertere en bil forsterkeren høyttaler ledningen inngang til RCA-plugger


Bil forsterkeren høyttaler terminaler er enkel å bruke, men kan du endre din bil forsterkeren høyttaler wire innganger RCA-plugger for en rekke årsaker. For eksempel med RCA-plugger, kan du endre høyttaler raskt for å demonstrere hvordan ulike høyttalere lyd når koblet til samme forsterkeren. Med litt innsats og de riktige delene, kan du konvertere din bil forsterkeren høyttaler wire innganger RCA-plugger på følgende måte.

Instruksjoner

• Cut et stykke høyttalerledningen, 6 inches lang. Stripe isoleringslaget av begge ender, slik at 1/2 tommers nakne wire er synlig.

Lodding positiv ledelsen av høyttalerledningen til center stillingen din kvinnelige RCA-kontakten. Deretter loddetinn negative ledelsen av høyttalerledningen til kategorien på siden av kvinnelige RCA-kontakten. Når loddetråd er kult, brytes i elektriske tape for å unngå shorts.

• Løsne festeskruen terminalene på din forsterker høyttaler ledningen inngangsterminalene. Plasser den positive og negative av høyttalerledningen inn i terminalen og stram til sikker. Plasser negative ledelsen av høyttalerledningen inn i terminalen og stram til sikker.

• Gjenta trinn 1 til 3 Hvis du har flere høyttaler ledningen inngangsterminalene som skal konverteres til en RCA-kontakt for kvinnelige. Antall høyttaler terminalene på din forsterker, avhenger av antall kanaler i forsterkeren. Hvis forsterkeren er en mono forsterker, er det bare ett sett. For en to-kanals forsterker det to sett, og for en fire-kanals forsterker det er fire.