Nnywellness.com

DIY LED fotografi portretter


Portretter bærer ofte en viss "profesjonelle" utseendet, delvis er oppnådd ved bruk av dyre belysning systemer. Et godt opplyst emne er ikke utilgjengelig for amatør fotograf. Belysning enheter som bruker lys utslipp dioder, kalt lysdioder, finnes på nesten alle sportsbutikk med en utendørs eller camping avdeling, og disse små lysene kan gi effekter som ligner på de av fagfolk i sine atelierer. Om din LED er i form av en lommelykt eller en spelunker hodelykt, eller om du er hjemme eller på stedet, hjemmelaget ennå profesjonelle portretter ikke ut av nå.

Instruksjoner

Beliggenhet

• Definere motivet nær lys hovedkilden, enten det er et vindu eller naturlig, ufiltrert sollys. Slå eller justere emnet ditt til du er fornøyd med fallet av hovedlys.

• Posisjonen Lampene som "fylle" lys, å myke skygger kastet på motivets ansikt av primære lyskilden. Angi LED langt nok unna at intensiteten i lyset fra hovedkilden lyset og lyset fra LED holdes atskilt fra hverandre.

• Trekk LED bort litt fra motivet og flytte den nærmere for å oppnå ønsket effekt. Justere vinkelen på bildet og ta bilder med forskjellige vinkler og avstander selv når du tror du har funnet den optimale vinkelen.

Studio skyting

• Plasser motivet flere fot fra din bakgrunn for å simulere en svart eller mørk området bak motivet. Flytt motivet bakover og fremover til du har funnet den optimale posisjonen for din komfort og det mørke i bildet.

• Slukke alle andre lyskilder i nærheten. Dekker alle Vinduer med gardiner og slå av alle lysene i området. Syn motivet søkeren i stedet for kameraet digital skjerm for ikke å forurense rommets mørk nivåer.

• Sette opp LED to fot unna og en fot over motivet med lys fokusert på motivets ansikt. Flytte kameraet i tett for et portrett gratis tunge skygge under nesen og øynene.

Tips og advarsler

  • Bruke to eller flere LED i studio for å oppnå lyseffekter vanligvis oppnås med strobes, som bakgrunnslys, nøkkel og fyll lys og håret belysning.