Nnywellness.com

Hva er en elektronisk bil tittel?


Hva er en elektronisk bil tittel?

En elektronisk bil tittel, også kjent som en elektronisk tittel, eller e-tittelen, er et kjøretøy tittel bare i elektronisk form i databasen av Institutt for Motor Vehicles. Elektronisk titler opptre på samme måte som papir titler, erklærte eieren av bil, bobil eller annen mobil enhet. Når endringer er gjort til en elektronisk tittel, registreres automatisk oppdateringer i DMV'S database.

Historie

Elektronisk titler ble nylig gjort tilgjengelig. Programmet er faktisk så nye at de fleste stater ikke blir enige om hva jeg skal kalle det. For eksempel, kaller Wisconsin det elektroniske tittel og registreringsprogram, mens andre stater referere til det som den elektroniske Lien og tittelen System.

Fordeler

Elektronisk titler eliminere behovet for å opprettholde og lagre papir titler. Dette reduserer sannsynligheten for tapt eller stjålet titler, som kan være dyrt å erstatte. Du kan også kjøpe tittelen online gjennom DMVS nettside, så du trenger ikke å tilbringe tid venter linjer på DMV.

Tilgjengelighet

Elektronisk tittelen systemet er en ny utvikling, har bare visse stater dette alternativet tilgjengelig. Florida, Virginia og Ohio er bare noen få stater som tilbyr elektronisk tittelen programmer. Sjekk om din DMV nettsted for å finne om programmet er tilgjengelig i staten.

Ulemper

Det er ikke mulig å overføre en eksisterende papir tittelen til en elektronisk. Så, hvis du allerede har en papir-tittel, da den elektroniske versjonen ikke er et alternativ. Andre bekymringer inkluderer potensielle tittelen svindel og DMV feil. Viser bevis på feil som er gjort i det elektroniske systemet vil være utfordrende uten en kopi å referere til.

Avgifter

I 2010 belaste de fleste stater overalt fra $24 til $30 for elektronisk tittelen registrering. Kostnadene avhenger av staten du bor i, så sjekk med din DMV for detaljer.