Nnywellness.com

Hvordan fjerner jeg til rockeren panelet for en 2007-avtalen?


Hvordan fjerner jeg til rockeren panelet for en 2007-avtalen?

Rocker paneler på 2007 initiativ er stykke farget plast trim under dørene. De er hovedsakelig for ser og skjule nederst på dørkarmen. Noen ganger skades de av vrakgods sparket opp av forsiden dekk eller nærkontakt med en fortauskant. Ettermarkedet rocker paneler for det 2007 Accord er tilgjengelige fra egendefinerte verksteder. Så hvis du foretrekker utseendet til ettermarkedet rocker paneler eller lager panelene er skadet, kan du fjerne dem selv.

Instruksjoner

• Heve bilen ved hjelp av en bil jack eller hjulet ramper. Dette gir deg tilgang skruene på undersiden av de rocker panelene. Accord er for lavt til bakken for å få en vanlig skrutrekker under.

• Se på baksiden av forhjulet godt. Det er tre skruer som holder til rockeren panelet på plass. Noen modeller av har også en sprut vakt holdt på plass av skruer. Fjern skruene mens du holder sprut vakt så den ikke faller. Avsette skruer og sprut vakt.

• Sjekk under til rockeren panelet for et par skruer på hver ende. Dette holder til rockeren panelet til bunnen av rammen. Fjerne dem med din skrutrekker og sett dem til side.

• Gå til bakhjulet godt og trykk på rocker panel. Du må kanskje bruke litt kraft. Det vil skyve frem og pop utenfor. Har noen holder til rockeren panelet eller sette ned en butikk håndkle eller brettet ark, så den ikke bryter når det lander.

• Gjenta trinn 1 til 4 på den andre siden.