Nnywellness.com

Hvordan bruke pastell farger til svart & hvite bilder


Hvordan bruke pastell farger til svart & hvite bilder

Selv om svarthvite fotografier er meget attraktivt på sin egen måte, kan noen ganger de se enda bedre når en anelse farge legges til dem. Å legge til et bilde gjøres vanligvis ved hjelp av et bilderedigeringsprogram som Photoshop, GIMP eller Corel, men det kan også gjøres ved hjelp av enkle pasteller til hånd-farge bildet. Svart-hvitt bilder ble ofte hånd-farget 1900, så bruker pasteller vil gi et bilde den samme retro-følelsen.

Instruksjoner

• Velg svart-hvitt fotografiet som du ønsker å legge farge til. Plasser den på et flatt underlag. Dyppe en bomullsdott i PM løsningen, og gni den over bildet, og pass på å dekke alt. Bruk en ny bomullsdott for å gå over bildet igjen for å tørke av overflødig væske. Tillate løsningen å tørke på fotografiet. Slik at bildet tørke vil skape bedre fargeblanding og en samlet bedre hånd-farget fotografi.

• Farger ønsket deler av fotografiet av første lett kommer over dem. For store områder, kan du bruke en bomullsdott. For mindre områder, kan du bruke en bomullspinne for større presisjon. Kvitte seg med slag merker som kan vises av dabbing for fargen eller lett kommer over det i et sirkulært mønster.

• Blande farger ved å legge til en annen farge til toppen før bildet er lov til å tørke. Du kan opprette skyggeleggingen ved at bildet tørke og legge et lag av farge.

• Tillat bildet tørke helt på et flatt underlag som en tabell. Når det har tørket, kan du ramme, henge, og vise frem din mesterverket som du ønsker. Bruke den samme prosessen på flere bilder hvis ønskelig.