Nnywellness.com

Kjøring Under påvirkning av en mobiltelefon


Kjøring Under påvirkning av en mobiltelefon

Mobiltelefoner tilføre en enorm av komfort og bekvemmelighet. Dette kan være en blandet velsignelse når mobiltelefonen er satt til å bruke under kjøring. Mobiltelefonen kan true du og andre drivere på veien. Sikker bruk av mobiltelefoner under kjøring er mulig, men krever litt forberedelse og litt øvelse for å lære å bruke telefonfunksjonene uten å veien.

Instruksjoner

• Plasser telefonen i en sted og sørg for at det er samme sted hver gang du kommer inn i bilen. Aldri lagre det på et sted der du må ta øynene fra veien for å få til mobiltelefonen. Kjøpe en mobiltelefon holderen som kobles til din visir eller holde den i stedet innen rekkevidde din kjørestilling. Unngå områder der folk er tilbøyelig til å lagre andre ting. Kopp holdere og inne armlener er upraktisk og kan tvinge deg til å se bort fra veien å omorganisere ting til telefonen.

• Studere mobiltelefonen. Kontroller at du kan besvare en innkommende telefonsamtale uten å se på telefonen. Bruk bare fingertuppene til å gjøre deg kjent med telefonen knappen for plassering. Bli vant til telefonen av og på funksjoner, svare på anrop, ringe pålegging og volumknappene. Øve på å bruke disse knappene uten å se.

• Unngå lesing tekster under kjøring. Svarer en telefon, med øvelsen kan gjøres uten å ta øynene fra veien, men tekstil gjør dette feat umulig. Reservere alle tekstil etter du har nådd målet og parkert.

• Bruke en håndfri system sammen med mobiltelefonen høyttalerfunksjoner. Disse systemene er lett å manipulere med litt øvelse og tillater deg å holde øynene på veien gjennom en samtale.

• Unngå alle telefonnummeret mens du kjører. Funksjonen fart urskiven på telefonen kan brukes med praksis, uten å ta øynene fra veien. Venne seg til denne funksjonen og huske bevegelser må bestemte personer. Hvis du må slå et telefonnummer, kan du parkere bilen langs veien før ringer telefonnummeret.

• Velge ulike ringetoner for hver av de hyppigste oppringerne som du forventer. Kan du identifisere en oppringer ved en bestemt ringetone uten å lese din ringer ID. Hvis du ikke gjenkjenner en ringetone, kan du vente å svare før du kom til destinasjonen, og du kan sjekke din ringer uten fare for andre førere.

Tips og advarsler

  • Gjennom din staten og byen lover om mobiltelefonen før mobiltelefonen mens du kjører.