Nnywellness.com

Hvordan sletter jeg favoritter på en Sprint Transform telefon?


Når du sletter en kontakt fra kategorien Favoritter på Sprint forvandle telefonen, fjernes den ikke fra telefonens adressebok. Favoritter-kategorien gir deg ettall-berøring adgang å ringe ofte kontakter uten å slå nummeret manuelt. Favoritter kategorien funksjoner på en lignende måte som hurtigoppringing på andre mobiltelefoner. Du kan endre kontaktene på listen fra kontaktens menyen eller veksling funksjonen.

Instruksjoner

Sammenheng meny

• Trykk "Hjemme" på Sprint forvandle telefonen, og tapp deretter "Kontakter"-ikonet.

• Trykk og hold kontakten du vil slette fra favoritter til alternativer for at kontakten vises.

• Trykk på "Fjern fra Favoritter" for å slette posten fra telefonens Favoritter-fanen.

Veksle funksjonen

• Trykk "Hjem" på Sprint transformere, og trykk deretter "Kontakter."

• Tapp kontakten du vil slette fra favoritter til å vise sin kontaktinformasjon.

• Tapp stjernen i øverste høyre på skjermen. Når stjernen unlit, slettes kontakten fra favoritter.