Nnywellness.com

Hvordan sette en Wall Mount TV


Hvordan sette en Wall Mount TV

Montere din flatskjerm kan TV på veggen i stedet for å sette den på et stativ midt i stua frigjøre plass i hjemmet, slik at mer behagelig levende. Flatskjerm-TV er laget med VESA hull spesielt designet for å montere på veggen.

Instruksjoner

• Dekke skjermen med et teppe og legge det ansiktet ned. Finn skruene på baksiden av TVEN som kjøres i tråd med TV basen. Skru ut skruene med en stjerneskrutrekker og trekke base ut i bunnen av TVEN.

• Finne to loddrette stenderne i veggen med en stud finder. Merke omrisset av både stenderne med en blyant. Plass veggen plate over veggen studs slik at hullene der lag bolter gå gjennom ligger over stenderne. Sett inn lag bolter gjennom hullene og skru dem inn i veggen med en skiftenøkkel. Som du boltene lag, vil de gå dypere inn i veggen, først gjennom gips på veggen studs.

• Finne VESA hullene for wall mount parentes. Juster VESA-festehull på klammerne linje opp med VESA hullene på baksiden av TVEN. Sett inn VESA hull gjennom parentesene og inn på TV. Bruk en stjerneskrutrekker å helt stramme VESA skruene.

• Bære TVEN til veggen plate. Plasser parentesene i kontaktene og stram sikkerhet bolten for å holde forbindelsen i stedet. For å koble brakettene til veggen plate kontaktene, må du se på baksiden av TVEN for å justere det akkurat. Du trenger en assistent løfte eller guide brakettene til kontaktene.