Nnywellness.com

Hvordan bruke tekst i fotografering


Når du redigerer et bilde, kan folk ønsker å legge til effekter for å forbedre bildet. Inkludering av tekst på et bilde er en effekt som kan identifisere gjenstand eller legge et snev av humor. Ved hjelp av en datamaskin, kan noen sette inn tekst i et bilde. Fotoredigeringsprogramvare tillater brukere å legge til tekst i et bilde i løpet av trinnene.

Instruksjoner

• Åpne alle installerte bilderedigering programmer. Photoscape, Picasa og Piknik er gratis bilderedigering programmer tilgjengelig for nedlasting eller bruk på Internett.

• Velg alternativet rett "Åpen", vanligvis plassert på toppen av programmet. Søke etter bilder nå datamaskinen (vanligvis i mappen "Mine bilder"). Klikk direkte på bildet og klikk "Åpne" i bunnen av popup-vinduet.

• Klikk tittelen "Effekter" ligger på toppen av programmet. Velg "Tekst" å åpen tekst verktøykassen brukes til å sette inn tekst i bildet. På den angitte plassen, skriver du inn teksten du skal skrive inn i bildet. Klikk og dra teksten til ønsket sted på bildet. Hvis nødvendig, klikk "Lagre" på tekst verktøykassen lagre effekten.